JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Phero-X - Demi Bahagia Suami & Isteri RM65

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1957
  Age : 37
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5869
  Registration date : 2014-04-07

  Phero-X - Demi Bahagia Suami & Isteri RM65

  Post by untuklelakidotnet on Wed 04 Jun 2014, 10:44 pm

  PHERO-X
  Ingin Memikat Wanita Idaman?
  Phero-X Adalah Produk Untuk Anda!
  Pheromones Dengan 25x Ganda Lebih Konsentrasi

  Bagaimana jika ANDA baru sampai dan buka sahaja pintu pejabat, semua perempuan yang berada di situ MERENUNG dan MEMUJI bau anda?
  Bagaimana jika ANDA menghampiri seorang wanita dan dia terus merasakan ada perasaan TERTARIK kepada ANDA?
  Bagaimana jika orang yang selama ini sombong dengan ANDA, mula MENGHAMPIRI dan BERTEGUR SAPA?
  Bagaimana jika dia lebih MERASA RELAKS dan PERCAYA ketika bersama ANDA?
  Bagaimana jika setiap kali ANDA melalui satu-satu kawasan pejabat, akan ada MATA NAKAL yang melirik MEMERHATIKAN tingkah laku dan langkah kaki ANDA?
  Bagaimana jika dia TERTARIK kepada ANDA tanpa sebab yang LOGIK?
  Bagaimana jika lelaki lain cemburu, tetapi MENGAGUMI KEJAYAAN ANDA dengan wanita?

  Siapa Yang Perlukan Phero-X Ini?

  Untuk pengetahuan anda, Phero-X BUKAN khusus untuk golongan lelaki sahaja. Tapi ia boleh digunakan oleh semua golongan. Phero-X bukan saja mampu menaikkan rasa berahi perempuan, tapi ia juga MAMPU membuatkan orang disekeliling anda berasa SELESA dan RILEKS apabila berada dekat dengan anda. Jadi urusan komunikasi anda menjadi lebih mudah.

  Apa Itu Phero-X Yang Sebenarnya?

  Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Pheromones adalah bau semula jadi yang dikeluarkan oleh badan untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkah laku ketika berkomunikasi secara sedar atau tidak.

  Sekarang telah diketahui bahawa tingkah laku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat membantu ANDA menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

  Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Maka tidak hairanlah kenapa ada lelaki yang mukanya tidaklah sehensem mana, perangai pun teruk tetapi mempunyai teman wanita yang baik dan cantik bak bidadari. Ini kerana ia dipengaruhi oleh pheromone yang dihasilkan oleh lelaki itu sendiri yang membuatkan wanita itu 'melekat' dengannya.

  Dan sekarang ANDA bertuah kerana dengan kuasa pheromone dari Phero-X, ia boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap ANDA.

  Phero-X mengandungi pheromone manusia tulen jenis
  (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat (3-5 kaki) dengan ANDA merasa tertarik kepadanya. Wanita akan memuji bau si pemakai yang begitu menarik dan sedap (sebenarnya mereka tertarik pada pheromone yang terkandung dalam Phero-X).

  Phero-X BUKAN pheromone yang berasal dari haiwan, jadi ANDA boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromone telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Saintis antarabangsa yang mencipta produk ini jamin 100% penggunaan Phero-X akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan ANDA.


  Kesan Penggunaan Phero-X

  Selepas menggunakan Phero-X, ANDA akan dapat lihat perubahan kesan dari penggunaannya dalam tempoh 1-3 minggu. Ianya bergantung kepada berapa banyak ANDA berinteraksi dengan wanita. Selepas 3-8 minggu ANDA akan dapat lihat perubahan positif dalam hidup ANDA. Secara tidak langsung akan meningkatkan keyakinan diri disebabkan oleh semua respon positif yang diterima seperti:

  Lebih banyak mata memandang dan senyum tanpa paksaan
  Dilihat lebih menarik dari segi seksual
  Lebih mudah buat temujanji dan hubungan seksual
  Lebih pesona ketika berasmara
  Memperbaiki hubungan yang sedang bergolak
  Wanita akan lebih mesra, lembut dan rasa ingin berbual dengan si pemakai
  Wanita akan cuba MENGGODA tanpa sedar (spontan)
  Meningkatkan keyakinan seharian
  Lelaki lain akan lebih memberi penghormatan (respect)
  Hubungan rakan study/perniagaan/pekerjaan/peribadi akan menjadi lebih bagus dan baik secara spontan
  Dan BANYAK LAGI……

  * Kesan Phero-X berbeza bagi setiap individu. Ia bergantung kepada kekerapan penggunaan.

  Preview Produk Pheromones Phero-X

  Isipadu Phero-X hanya 5mL. Tetapi walaupun isipadunya kecil, ini tidak bermaksud ia cepat habis. Phero-X adalah merupakan PATI dan hanya setitik bagi setiap kali anda gunakannya sudah memadai. Penggunaan Phero-X yang banyak tidak akan mempengaruhi apa-apa. Ianya hanya perlu digunakan dengan kerap sahaja, bukan banyak.

  Cara-cara Menggunakan Phero-X

  Anda boleh lihat cara pemakaian atau penggunaan Phero-X ini. Ia sama seperti anda menggunakan mana-mana minyak wangi. Tidak kira tua atau muda, ANDA akan rasai "Getaran & Aura". Gunakan hanya setitis Phero-X pada nadi tangan dan leher anda secepat 17 saat sahaja, dan ia akan berkekalan sehingga 6 jam lamanya.

  Phero-X akan bersatu dengan peluh dan akan menghasilkan satu bau yang amat unik, ini akan membuatkan kebanyakan wanita tidak senang duduk. Dengan aura Kejantanan yang tinggi, ANDAi dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat orang tersayang dengan meningkatkan aura keterampilan. Amat sesuai untuk golongan kenamaan dan ‘businessmen' yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial.

  Sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pewangi berhormon kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Rusia ini iaitu Phero-X, ia memang produk pheromone paling membanggakan! Ia menjadi pelopor kepada produk-produk pewangi hormon yang ada dalam pasaran sekarang ini.


  RM65

  CARA PEMBELIAN: sms/CALL 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:

  MAYBANK
  5122 6806 0093

  CIMB
  0116 0075164 527

  PUBLIC BANK
  4702 6594 35

  BSN
  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM
  12092 02281 0552

  RHB BANK
  16202700084814

  BANK RAKYAT
  220806174867


  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *

  http://untuklelaki.net/?product=phero-x

  http://untuklelaki.net/?product=phero-x

  http://untuklelaki.net/?product=phero-x


  BARANGAN WANITA : http://butikherba.com/index.php/kategori/kesihatan1/kesihatan-wanita

  CERITA DEWASA : http://untuklelaki.net/?page_id=1349

   Current date/time is Wed 17 Jan 2018, 3:35 am