JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    perbezaan vimax canada original dan tiruan untuklelaki.com

    Share

    untuklelakidotnet
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 882
    Age : 36
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 2646
    Registration date : 2014-04-07

    perbezaan vimax canada original dan tiruan untuklelaki.com

    Post by untuklelakidotnet on Sat 31 May 2014, 10:17 pm

    Vimax Canada: Male Virility Enhancement
    100% NATURAL PRODUCT
    Made in Canada




    VIMAX Original Herba - Tambah Saiz Senjata & Seksual

    TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN. 100% HERBA.

    KESAN TAMBAHAN SAIZ ZAKAR AKAN KEKAL WALAUPUN TIDAK LAGI MAKAN VIMAX.
    Vimax Original Canada sudah dijual sejak tahun 2001 serata dunia. .
    *Meningkatkan prestasi seksual, tahan lama, tambah keras, tambah sperm, tambah air mani tambah kesuburan.
    *Membesarkan zakar, Memanjangkan zakar secara berperingkat.
    *MAMPU Mengeraskan zakar sehingga 1.5 Jam
    *ZAKAR Anda akan BANGUN DULU sebelum ANDA TERJAGA!
    *ZAKAR SENANG NAIK! *Menjadikan anda bertenaga seperti KUDA
    *Pancutan Air MANI atau KENCING akan lebih LAJU & PUAS

    Pastikan Setiap Botol Vimax yang anda pesan terdapat Lot Number ( cth: LOT:78200 EXP:AU14 atau Lot # J248A ) ditengkuk botol atau dilabel botol.
    Anda boleh double confirm dengan Pillsexpert melalui Lot Number tersebut bagi memastikan ketulenan produk!
    Sila klik button di bawah untuk memasuki laman Pillsexpert untuk berchat atau email dengan team customer support mereka bagi menentukan ketulenan Vimax Pills.
    Nombor lot terkini dalam stok terbaru saya adalah LOT:78200 EXP:AU14 dan Lot # J248A









    Bagaimana Anda Boleh Mengatasi Masalah Ini?
    Cubalah dengan VIMAX
    Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba herba terhebat.

    Vimax terdiri daripada formulasi herba herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

    Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

    Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang VImax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.


    Tambah Saiz

    Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

    Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

    Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 3 selepas mengamalkan pengambilan Vimax.
    SIAPAKAH YANG PERLU MENGGUNAKAN?

    1) Orang yang sudah mula menunjukkan tanda mati pucuk (tidak cukup keras) ketika berjimak bersama pasangan sahnya.

    2) Cepat keluar air mani dan pancutan tidak cukup laju.

    3) Tiada mood ketika bersama.

    4) Semua lelaki yang inginkan tubuh badan dan senjata kekal sihat.


    APAKAH FAEDAH LAIN
    1) Dapat menambah pemanjangan dan pembesaran zakar
    ( pengambilan mestilah 3 - 6 bulan)
    * keputusan setiap individu adalah berbeza-beza.

    2) STAMINA - Memberi tenaga dan kecergasan ketika berjimak atau pun kerja seharian seperti bersukan dan sebagainya.
    DENGAN Vimax ANDA AKAN JADI LELAKI KONFIDEN


    Bayangkan jika air mani anda bertambah. Pasti pancutan anda akan rasa lebih puas dan enak. Air mani anda akan keluar bertali-tali. Kesuburan anda juga meningkat, maka kadar untuk mendapatkan zuriat lebih cerah. Tidakkah anda ingin memberikan sesuatu yang terbaik buat pasangan anda? Inginkan zakar yang lebih sihat? Vimax Herb mampu melancarkan aliran darah, menguatkan sperma dan meningkatkan ketegangan anda.

    JANGAN JADIKAN SEKS
    SEBAGAI FAKTOR
    PERCERAIAN DAN TRAUMA
    APAKAH KEBAIKAN VIMAX UNTUK SAYA
    Formulasi kami dirumus untuk faktor yang sering lelaki idamkan. Pengguna melaporkan kesan yang memuaskan dari segi saiz, kekerasan, dan produksi sperma. Vimax Herbs juga meningkatkan nafsu seks dan stamina ketika hubungan intim. Pancutan yang lebih puas dan lama juga dapat dinikmati, selain seks yang lama hingga berjam lamanya.
    Pengguna juga melaporkan peningkatan dari segi konfiden dan Vimax selalu menjadikan mereka lelaki idaman wanita yang sering mereka impikan menjadi kenyataan.
    BAGAIMANA KESANNYA?
    Ramuan VIMAX yang semulajadi dan esklusif adalah lengkap untuk tingkatkan daya seksual. Setiap ramuan memainkan peranan penting dalam aspek kelelakian.
    Zakar kita punyai 3 ruang yang akan kembang apabila dipenuhi darah. Ruang ini mengumpul darah ketika teransang, Ereksi berlaku apabila darah masuk dan memenuhkan semua ruang. Jika tisu dan organ ini diberi khasiat yang secukupnya, maka sel akan membiak dengan cepat. Ruang ini boleh dibesarkan dengan menggunakan VIMAX HERBS.




    Itulah yang dapat dilakukan oleh Vimax Herbs. Tiada usaha berat yang perlu anda pikul. tidak perlu bersenam, tidak perlu meregang dan tidak perlu mengurut. Vimax Herbs akan mengembangkan tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah. Ini akan membuatkan zakar anda keras, panjang dan kuat.
    Sebab itu ada pengguna Vimax Herbs yang mampu mencapai tambahan 2-3" inci setelah menggunakannya.
    Jangkaan Pertumbuhan dan Perubahan

    Minggu Pertama Ke Empat

    Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.

    Minggu Ke Lima Ke Lapan

    Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

    Minggu Ke Sembilan dan berikutnya

    Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.

    Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.
    Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.










    Bahan-Bahan dalam ramuan Vimax Pills



    SOALAN YANG SERING DITANYA TENTANG VIMAX

    APA KEGUNAAN VIMAX HERBS?
    Vimax Herbs adalah adunan botani bertenaga yang kuat, menggunakan herba semulajadi gred farmaseutikal. Bahan herba untuk kelelakian dari segi anatomi zakar dan upaya nafsu. Pengguna melaporkan peningkatan dari segi seksual, kekerasan, ereksi yang tahan lama dan peningkatan menyeluruh dari segi dorongan seks.

    BAGAIMANA CARA GUNA VIMAX HERBS?
    Anda harus makan sehari sebiji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur. Jika pada hari yang anda inginkan kekuatan dan tenaga lebihan, ambil 1 biji kapsul (30 minit sebelum seks). Sebotol Vimax Herbs mengandungi 30biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti kenyakan produk keluaran dan jenama lain.

    APAKAH BAHAN DALAM VIMAX HERBS?
    Vimax Herbs adalah adunan khas herba botanikal gred farmaseutikal untuk meningkatkan daya seksual lelaki. Vimax Herbs mengandungi Muira Puama (balsam), Velvet, Ginkgo biloba (leaf), Damiana (leaf), Cayenne (fruit), Oats (entire plant), Avena sativa, Ginseng (root), Panax Ginseng, Caltrop (fruit) Tribulus terrestris. Lain-lain bahan: cellulise, vegetable stearate dan silica. TIDAK mengandungi , wheat gluten, soy protein, corn, milk/diary, sodium, pemanis, pewarna tiruan, pengawet dan perasa.
    ADA KESAN SAMPINGAN?
    Tidak, tiada kesan sampingan akan di alami. Vimax Herbs adalah herba dan makanan semulajadi, ia boleh diambil tanpa sebarang priskripsi dari doktor.


    Apa hasilnya?
    Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
    - Keseronokan seksual yang bertambah.
    - Lebih keras, lebih panjang
    - Dorongan seks bertambah..

    Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
    Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

    Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
    Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.


    BERAPA LAMA HARUS SAYA AMALKAN VIMAX HERBS?
    Kami syorkan anda beli sekurang-kurangnya 3-6 botol untuk keputusan yang maksima. Anda akan rasai secara optimum kesan-kesan herba yang dirumus khusus ini. Seperti mana yang kita ketahui, herba memang bertindak secara perlahan-lahan dan semulajadi. Tidak seperti kebanyakan produk yang bertindak secara serta-merta. Biar lambat asal berkesn dan selamat. Anda pasti akan teruja dengan hasilnya nanti.

    ADA JAMINAN PULANGAN WANG?
    Ya, ada. Kami menawarkan 100% pengembalian wang jika anda boleh buktikan kami menjual barangan tiruan.Kami menjual Vimax Herbs Original dari Canana keluaran (Pills Expert Inc) Kapsul herba untuk lelaki No. 1 di dunia dari segi pembesaran dan kesihatan zakar secara menyeluruh.

    ADAKAH BUNGKUSANNYA SULIT DAN PERIBADI?
    Ya. semua bungkusan adalah rahsia dan peribadi. Kami membalut bungkusan dengan baik sekali. Tiada seorang pun akan tahu isi kandungan produk.


    TESTIMONI DARI PENGGUNA KAMI
    TENTANG KEHEBATAN VIMAX HERBS
    Pengguna 1 : Baru 4 HARI ambil pil Vimax ... MEMANG POWER!

    Terima kasih bang! Saya puas hati.. Saya pasti membeli untuk stok
    bulan depan. Idin, Selayang. 012-359 XXXX, SELANGOR.
    Pengguna 2 : Bagus. Bantu tahan lama. Dengan Libido Gel lagi

    lama. Bantu stamina juga. 3-4 sesi sehari pun ok lagi. Dan lebih
    keras & tegang. Saya try sebulan dulu tengok macam mana.. nih
    baru 4 HARI!.. 012-213 XXXX, Rino, Batu Caves, SELANGOR.
    Pengguna 3 : Problem saya adalah saya akan hilang ketegangan

    masa tengah mengadakan sex! Perghh..Memang mengecewakan
    malah malu dengan isteri dan ini berlaku secara kerap pulak.
    Saya cuba ambil Viagra dan puas hati tapi hanya untuk 2-4 jam
    sahaja. Dah lah kosnya mahal RM40 setiap sesi. Alhamdulillah..
    saya bertemu dengan VIMAX. Hanya untuk 3 hari sahaja. Saya telah
    dapat bertahan lama. TEGANG pulak tu zakar saya.. Walaupun saya
    telah pancut... Alimuddin, Terengganu.
    Pengguna 4 : Saya kena stroke tahun 2005. Jadi kena ambil ubat

    darah tinggi. Memang betul! Kalu ambil ubat pasti zakar saya tak
    dapat ereksi sepenuhnya. Ini amat mengecewakan saya. Setiap
    kali keinginan nak lakukan sex dengan isteri; tiba-tiba dipertengahan
    melayari bahtera, zakar saya lembik. Amat mengecewakan. Saya
    melayari website dan bertemu dengan VIMAX. Cubalah.. nothing to
    lose.. Pergh..Kesannya menjadikan saya orang muda.. dan boleh
    bertahan dan hebatnya.. zakar saya amat keras dan tegang macam
    masa saya muda dulu (kini 45 tahun)...
    019-279 XXXX, Kluang, JOHOR.
    Pengguna 5 : Sewaktu berusia 49 tahun, saya diserang penyakit

    jantung dan terpaksa diengioplasti di dua tempat dalam jantung
    saya. Jadi saya terpaksa mengambil ubat darah tinggi dan ubat
    cairkan darah. Saya pulak telah dikesan mengidap kencing manis.
    Kencing manis pula adalah pembunuh saraf dan pasti saya akan
    mengalami lemah tenaga batin kerana dicampur dengan ubat doktor
    yang terpaksa saya ambil. Performa sex saya menurun dan hampir
    2 bulan tak bersama isteri. Saya amat malu. Kawan saya datang
    dan mengesyorkan VIMAX. Tapi saya skeptical dan malas mencuba.
    Tapi disebabkan kawan baik saya cubalah untuk 3 hari. Hebat! Zakar
    saya bangun lebih awal dari saya pada waktu pagi! Ini adalah
    perkembangan terbaik untuk saya. Malah saya telah bersama
    melayari bahtera dengan isteri dah hebat! Puass... Terima kasih
    pada Vimax dan saya akan teruskan makan... Imam, N.Sembilan
    Pengguna 6 : Saya baru 25 tahun! dan kuat melancap pulak tu...

    Jadi saya baru berkahwin dan amat malu dengan isteri pasal saya
    selalu kalah! Hanya bertahan untuk 5 min je.. dah kalah.. Jadi
    saya cuba layari website dan bertemu dengan website tuan. Saya
    mulanya tak percaya. Bolehkah hanya dengan memakan pil vimax
    mampu menegangkan zakar tanpa urutan? Jadi saya banyak
    bertanya dengan tuan. Tapi alhamdulillah.. tuan sabar dengan
    saya dan saya ..cuba VIMAX untuk 4 hari.. dan woww.. tak percaya..
    boleh kalahkan isteri dan bertahan sampai 1 jam ... di tambah
    dengan Libido Gel ... Pemandu, PERAK.
    Pengguna 7 : Pergghhh! ..Hanya dalam 10 hari dah terasa

    ukurlilit zakar saya dah berubah... Saya kena cuba untuk 3 bulan
    untuk panjangnya pula... Guru, Pahang.

    RM230

    CARA PEMBELIAN: sms/CALL 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

    Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:

    MAYBANK
    5122 6806 0093

    CIMB
    0116 0075164 527

    PUBLIC BANK
    4702 6594 35

    BSN
    0114 1290 0008 5491

    BANK ISLAM
    12092 02281 0552

    RHB BANK
    16202700084814

    BANK RAKYAT
    220806174867


    * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

    * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706



    *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

    * dan masa bank in. *

    http://www.untuklelaki.com/vimaxcanada.htm

    http://www.untuklelaki.com/vimaxcanada.htm

    http://www.untuklelaki.com/vimaxcanada.htm

    BARANGAN WANITA : http://butikherba.com/index.php/kategori/kesihatan1/kesihatan-wanita

    CERITA DEWASA : http://untuklelaki.net/?page_id=1349

      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 11:35 pm