JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  versi baru Power Extender Alat Besar Dan Panjangkan Zakar

  Share
  avatar
  ubatkuat
  Ahli Pendiam
  Ahli Pendiam

  Male
  Number of posts : 130
  Age : 37
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 390
  Registration date : 2013-11-10

  versi baru Power Extender Alat Besar Dan Panjangkan Zakar

  Post by ubatkuat on Sun 02 Mar 2014, 10:23 pm  Power Extender merupakan alat yang digunakan untuk menjana sel-sel otot baru dalam zakar sekaligus membantu memanjangkan dan membesarkan zakar secara semulajadi. Ia mudah dan selamat untuk digunakan dan boleh digunakan pada bila-bila masa.

  Cakera padat (CD) dan risalah berilustrasi disediakan bagi menunjukkan cara-cara penggunaan Power Extender  Khasiat Power Extender


  Penggunaan Power Extender adalah kaedah tanpa sebarang pembedahan yang berisiko tinggi untuk menambahkan panjang zakar anda sehingga 3-4 inci tambahan. Ianya secara purata mampu memberi hasil yang positif ini dalam masa 6 bulan sahaja. Anda mampu tambahkan saiz zakar anda dalam masa yang singkat tanpa sebarang kesakitan.
  Konsepnya mudah sahaja iaitu Power Extender ini akan menambahkan bilangan sel pada zakar anda sekaligus akan menambahkan diameter dan kepanjangan zakar anda.
  Dalam pada masa yang sama juga, lebar atau diameter zakar anda akan turut bertambah. Dengan Power Extender, pertambahan saiz adalah secara sekata. Panjang dan lebar akan bertambah secara serentak.
  Mudah dipakai tanpa perlu melakukan sebarang senaman yang menyukarkan. Anda boleh lupakan segala Senaman Urut Batin la, Senaman Kegel la atau apa-apa jenis senaman yang buatkan anda pening kepala untuk melakukannya.
  Penyelesai masalah zakar anda yang bengkok. Ia mampu membetulkan dan meluruskan kembali bentuk zakar anda agar bentuknya lebih sempurna. Setelah zakar anda kembali lurus, ini akan membuatkan isteri akan merasa lebih nikmat dan sedap ketika persetubuhan dilakukan bersamanya.
  Membuatkan anda mampu bertahan lebih lama ketika di ranjang dan memberikan pengalaman hubungan intim yang lebih nikmat dan puas. Bukan sahaja diri anda malah pasangan anda turut akan lebih seronok dan kagum dengan saiz zakar anda yang besar dan panjang.
  Mampu memperbaiki hubungan seksual anda yang semakin hambar. Jangan terkejut lepas anda gunakan Power Extender ini, isteri anda akan berkata kepada anda,"Ayang nak lagi Abang, please boleh tak". Kemudian dia turut akan berkata kepada anda,"Ayang rasa puas sangat Abang, thank you ye."
  Hasil daripada penggunaan Power Extender ini ialah bersifat KEKAL. Anda hanya perlu gunakannya sekali, dan zakar anda tidak akan sesekali kembali kepada saiz zakar anda kecil dan pendek tu. Bukan seperti makan pil. Kalau makan pil belum tentu kesannya akan kekal selama-lamanya.
  Amat mudah digunakan tanpa sebarang rasa sakit dan risiko.


  Cara Penggunaan


  Gunakan Power Extender selama 2 hingga 3 jam sehari atau mengikut kesesuaian.
  Disarankan untuk berehat selama 10 minit setiap kali menggunakannya selama 2 jam.
  Disyorkan untuk berdiri untuk seketika bagi melancarkan peredaran darah
  Basuh Power Extender seminggu sekali


  cara guna power extender  Usap dan tegangkan sedikit zakar anda.
  Sambungkan pelapik zakar di bahagian atas teras Power Extender.
  Masukkan zakar anda melalui lubang cincin pada teras Power Extender dan letakkan zakar anda di atas pelapik zakar.
  Ketatkan set Power Extender untuk mendapatkan tekanan yang sesuai.
  Masukkan tiub silikon melalui lubang pada pelapik zakar supaya dapat memegang kepala zakar dengan selamat. Pastikan anda sentiasa menekan spring bar.
  Anda juga boleh mengawal dan menetapkan tekanan secara manual pada teras Power Extender.
  Ketatkan tiub silickon mengikut kadar keselesaan anda. Jangan terlalu ketat dan jangan terlalu longgar.
  Sisipkan tiub silickon berlebihan pada ruang yang disediakan di bawah pelapik zakar.  RM200 POSLAJU PERCUMA


  CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:  MAYBANK

  5122 6806 0093  CIMB

  7042765243  PUBLIC BANK

  4702 6594 35  BSN

  0114 1290 0008 5491  BANK ISLAM

  12092 02281 0552  RHB BANK

  16202700084814  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang  * dan masa bank in. *

  http://www.untuklelaki.com/powerextender2.htm

  http://www.untuklelaki.com/powerextender2.htm

  http://www.untuklelaki.com/powerextender2.htm

   Current date/time is Mon 19 Feb 2018, 11:54 am