JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    apes De HouSe...

    Share

    apes
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 143
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-02-28

    apes De HouSe...

    Post by apes on Wed 12 Mar 2008, 5:01 pm

    aloo...mai r knlan ngan aku kat sini...aku sbnarnya dpt tau pasal forum ni pun coz aku ade kenal ngan admin ni...kenal2 melalui forum lain r...die ajak aku join...aku nampak cam best je, aku pun join r...kiranya aku ni org lame gak r...xde r lame sgt coz forum ni baru lagi.... :afro: :afro: :afro:

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: apes De HouSe...

    Post by Admin on Sat 15 Mar 2008, 2:06 pm

    aloo apes....harap u enjoy r posting kat sini ek... :03: :03:

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: apes De HouSe...

    Post by hunter_ad79 on Tue 25 Mar 2008, 3:57 pm

    apes wrote:aloo...mai r knlan ngan aku kat sini...aku sbnarnya dpt tau pasal forum ni pun coz aku ade kenal ngan admin ni...kenal2 melalui forum lain r...die ajak aku join...aku nampak cam best je, aku pun join r...kiranya aku ni org lame gak r...xde r lame sgt coz forum ni baru lagi.... :afro: :afro: :afro:

    ehehehe.. kira ok la tu.
    skrg pun dh otai pun.
    byk thread kp post yerk..
    congrat!! :03:

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apes De HouSe...

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 1:37 am

    welkam to Jom gempaq...selamat berforum...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apes De HouSe...

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 11:28 am

    welcome to JG.......enjoy your stay here.........

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: apes De HouSe...

    Post by yantie on Sun 21 Sep 2008, 5:33 am

    salam perkenalan..........

    hmm ada lagi ke apes kat JG nie ? Bukan apa, saya suka baca thread dan post dari apes. Sarat dengan ilmu dan info yg amat berguna buat rujukan saya. Malahan saya telah meng-copy & paste-kan kebanyakan post apes di thread saya kat forum E-NSS. Kemudian saya telah meng-link-kan thread tersebut di sana. smile3 Rasanya tak salah, kan.............


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    Re: apes De HouSe...

    Post by Sponsored content Today at 2:13 am


      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 2:13 am