JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    cadangan jomgempaq.com forum berbayar

    Share

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    cadangan jomgempaq.com forum berbayar

    Post by Admin on Sat 09 Jan 2010, 11:38 pm

    Assalamuaikum semua,

    dah lame jugak x jenguk jomgempaq nih. sayang forum nih dah terbiar cam tu aje. so, saya ade cadangan agar forum ni di pindahkan ke domain & hosting berbayar.

    kalau ade sesape ahli2 lama yang online kat sini, korang bagi la pendapat sama ade setuju atau x?

    kalau korang setuju, aku akan tolong sponsor domain & hosting. tapi sebelum tu aku ingin cari dulu orang2 lame jomgempaq cam blackrose untuk bantu aku manage forum baru tuh.

    sori, ni aku AdieX, akaun aku kat sini aku dah luper password so aku pinjam Admin nyer account :)

    harap2 korang leh support :)

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: cadangan jomgempaq.com forum berbayar

    Post by gamemaster on Mon 08 Feb 2010, 10:39 pm

    Elok gak tu.. Guna Phpbb ke, ipb ke.. Domain+hosting pun dah murah sekarang ni. haha

    Lepas tu dah siap semuanya, guna je mass mail kat forum ni. Nanti member2 semua alert la tu.. haha

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: cadangan jomgempaq.com forum berbayar

    Post by Adiex on Mon 15 Feb 2010, 3:06 pm

    ah tima kasih sebab sokong idea aku nih.. actually aku tengah dalam proses unuk mendapatkan hosting & domain unuk jomgempaq..

    doa2kan le supaya x ada halangan ok haha

    ps: lepas dah siap semua Insya Allah, aku akan jemput semua JG member :)

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: cadangan jomgempaq.com forum berbayar

    Post by gamemaster on Mon 22 Feb 2010, 1:15 am

    Ok.. sementara korang nak buat kasi siap. Kalau nak port kat forum den pun boleh.. haha

    Takde masalah. Klik je link kat siggy tu

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: cadangan jomgempaq.com forum berbayar

    Post by yantie on Tue 12 Apr 2011, 2:06 am

    Apa perkembangan terkini ya ? Nanti bolehlah kita sama-sama promote forum JG ni kat facebook pulak...


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    johncater159
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 3
    Age : 47
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 5
    Registration date : 2012-09-08

    Re: cadangan jomgempaq.com forum berbayar

    Post by johncater159 on Sat 08 Sep 2012, 12:48 pm

    OK...ALRITE....

    Sponsored content

    Re: cadangan jomgempaq.com forum berbayar

    Post by Sponsored content Today at 12:55 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 12:55 pm