JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Minta Tolong kekawan

    Share

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Minta Tolong kekawan

    Post by ijakstory on Thu 19 Mar 2009, 8:33 pm

    assallmualaikum semua..

    Saya ijak dari keramat selangor. nak minta tolong kekawan
    kalau ader kejer kosong kawasan anda.. sebab, bulan empat ni saya confirm ditendang dari tempat kejer..
    sebab kilang gawat, member2 lain pun senasib..
    saya pula, masa terdekat ni nak peroleh cahaya mata,..
    huhu.. duit betul2 tengah kering.. sedeh

    saya hanya
    -ader sijil spm
    -pengalaman kerje 7 tahun dikilang elektronik
    -ada lesen motor sahaja.. kerete takde
    -umur 30 tahun
    -masih sihat

    saya dah servey kat pengiklanan mana web malay gov.. rasanya no luck.. nak berbisnes pun takde modal..
    cuma sekarang tengah usha kerja sebagai posmen atau attendan hospital (pun jadillaaa kalau dapat)..
    minta tolong kekawan kalau ader info pasal nak jadi posmen..
    nak kejer office, memang tak layak.. huhu.. kalau ade sesapa terjumpa mana gov punya sites perlukan pekerja,
    lebih2 lagi kat kl atau selangor.. tolong inform yer.. pm me.. TQ very much.. sayang U all Semua.. muah! ish ish

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Minta Tolong kekawan

    Post by Admin on Sat 21 Mar 2009, 11:23 pm

    cepat..sape2 yang boleh tolong member kita ni.. senyumm

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Minta Tolong kekawan

    Post by blackrose on Sat 28 Mar 2009, 3:19 pm

    sian ijak... sedeh
    erm...ko dah cube selak paper?


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Minta Tolong kekawan

    Post by mebenk2u on Sun 19 Apr 2009, 1:12 pm

    Harap-harap Ijak dapat kerja lain cepat. Benk xder lubang kejer, kalau ada mmg nak bantu.


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    Sponsored content

    Re: Minta Tolong kekawan

    Post by Sponsored content Today at 2:16 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 2:16 am