JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    New Members Introduce Yourself Here

    Share

    misslyn
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 11
    Age : 34
    Location : sebelah korang
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by misslyn on Fri 14 Mar 2008, 11:18 pm

    assalamualaikum..


    saya budak baru gak kat sini..
    sila beri tunjuk ajar :02:

    zaibatsu
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 263
    Age : 30
    Location : malaysia,Lembah Klang
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by zaibatsu on Sat 15 Mar 2008, 1:38 am

    salam...
    nama aku zaibatsu anniki...
    sila beri tnjuk ajar... :03:

    ratusanubari
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 1
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-15

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by ratusanubari on Sat 15 Mar 2008, 12:07 pm

    salam kenal. saya newbie kat sini. harap boleh join sama ek?

    tEnuKLang
    V.I.P
    V.I.P

    Number of posts : 241
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-11

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by tEnuKLang on Sat 15 Mar 2008, 1:35 pm

    misslyn wrote:assalamualaikum..


    saya budak baru gak kat sini..
    sila beri tunjuk ajar :02:

    lynn cg ke? hehe.. welcome.. comel avatar tuh..hihi

    tEnuKLang
    V.I.P
    V.I.P

    Number of posts : 241
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-11

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by tEnuKLang on Sat 15 Mar 2008, 1:37 pm

    zaibatsu wrote:salam...
    nama aku zaibatsu anniki...
    sila beri tnjuk ajar... :03:

    haha..ader plak anniki kat sini..hoho

    ratusanubari wrote:salam kenal. saya newbie kat sini. harap boleh join sama ek?

    sila3..buat cam umah sendiri k.. :37:

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Admin on Sat 15 Mar 2008, 2:03 pm

    ratusanubari wrote:salam kenal. saya newbie kat sini. harap boleh join sama ek?



    salam... :08: :08:

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Adiex on Sat 15 Mar 2008, 5:28 pm

    salam,
    hello apes, aku jumpe ko punye website kat forumation forum. hmm, hebat gak ko nyer website nih.. bley affiliate x?

    aku nyer www.gameonline.com, games website :02:

    salam tuk suma hehe :assa:

    apes
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 143
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by apes on Sat 15 Mar 2008, 5:49 pm

    Adiex wrote:salam,
    hello apes, aku jumpe ko punye website kat forumation forum. hmm, hebat gak ko nyer website nih.. bley affiliate x?

    aku nyer www.gameonline.com, games website :02:

    salam tuk suma hehe :assa:


    hahaha...patut r aku cam familiar je ngan nama ko ni...adoi...ni bukan website aku r...ni member aku yg wat..aku tlg ckit2 je...hehehe :16: :16:

    aku rasa forum ni tak wat affiliate lagi kot...blh thn gak konye forum ek... :46: :46:

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Adiex on Sat 15 Mar 2008, 6:45 pm

    oh,
    wah dah okey ko nyer gambo kat row tuh :P

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Admin on Sat 15 Mar 2008, 7:05 pm

    Adiex wrote:oh,
    wah dah okey ko nyer gambo kat row tuh :P

    ko biar betul...aku tgk tak ok lagi...ko klik kat link ni...pstu ko kasi tau kat aku balik...


    http://jomheboh.forumotion.com/registration-and-login-issues-f41/

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Adiex on Sat 15 Mar 2008, 7:19 pm

    aiya kat topic pon ko letak gambo ke? jap2 aku try godek2 aku nyer forum dulu kalau dapat solve..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Admin on Sat 15 Mar 2008, 7:22 pm

    Adiex wrote:aiya kat topic pon ko letak gambo ke? jap2 aku try godek2 aku nyer forum dulu kalau dapat solve..

    kasi mesra alam ckit ma...hehehe....aku sebenarnya malas nak edit gambar tu kasi kecik ckit...kalo dah xde org yg leh tlg terpaksalah aku edit gambar tu kasi kecik lagi...adoi...susah r cam ni...ni dah jadi thread sembang plak... :assa: :assa:

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Adiex on Sat 15 Mar 2008, 7:33 pm

    eh aku dah jumpe care nak beso kan size row tuh, ko nak ke?

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Admin on Sat 15 Mar 2008, 7:33 pm

    Adiex wrote:eh aku dah jumpe care nak beso kan size row tuh, ko nak ke?

    mesti r nak..ni mesti ade syarat ni...hahaha...aku tak perasan plak avatar ko semut..aku ingatkan binatang mane dok kat akunye laptop ni...


    Last edited by Admin on Sat 15 Mar 2008, 7:41 pm; edited 1 time in total

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Admin on Sat 15 Mar 2008, 7:43 pm

    aku skunk ni gne phpb3..bukan version 2...same gak ke..xpe aku test..

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by ajidss on Sat 15 Mar 2008, 7:53 pm

    hello kawan..leh pangil ajidss...still student.. :46:

    sarafiyya82
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 2
    Age : 34
    Location : Khartoum>Sg. Merab>Putrajaya
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-16

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by sarafiyya82 on Sun 16 Mar 2008, 7:36 am

    Salam...hi semua...

    zaibatsu
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 263
    Age : 30
    Location : malaysia,Lembah Klang
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by zaibatsu on Sun 16 Mar 2008, 11:33 am

    sarafiyya82 wrote:Salam...hi semua...

    hi je? ad bwk kwn2 len x? hehehehe...... :03:

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Admin on Sun 16 Mar 2008, 7:35 pm

    sarafiyya82 wrote:Salam...hi semua...


    salam sarafiyya...selalu2 lah posting kat sini ye...kawan2 kat luar tu ajak r join skali forum ni...

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Adiex on Sun 16 Mar 2008, 8:18 pm

    Admin wrote:
    Adiex wrote:eh aku dah jumpe care nak beso kan size row tuh, ko nak ke?

    mesti r nak..ni mesti ade syarat ni...hahaha...aku tak perasan plak avatar ko semut..aku ingatkan binatang mane dok kat akunye laptop ni...
    wakaka dah ramai tekena ngan avatar semut aku ni hehe :assa:

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Admin on Sun 16 Mar 2008, 8:37 pm

    Adiex wrote:wakaka dah ramai tekena ngan avatar semut aku ni hehe :assa:


    hahaha...cantek r adiex..ko mmg bnyk tlg aku r...pasni blh tlg wat banner plak...asyik2 ko je tlg aku, aku pun nak balas r gak jasa baik ko ni...ko nak tak??? jadi moderator??? ko duduk kat US ke adiex???

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Adiex on Sun 16 Mar 2008, 10:23 pm

    woo US, us gaponyer kat jb je wakaka :assa: , pasal moderato aku x larat la bro, hari2 busy keje2xx bosan tul sedeh(

    sleepinbeauty
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 13
    Age : 31
    Location : selangor
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-17

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by sleepinbeauty on Mon 17 Mar 2008, 5:20 pm

    hye...salam...sleepin pun baru kat snie...
    baru jer dftar tadik...slm kenal tok semua....

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Admin on Mon 17 Mar 2008, 6:41 pm

    sleepinbeauty wrote:hye...salam...sleepin pun baru kat snie...
    baru jer dftar tadik...slm kenal tok semua....


    aii....slmat datang :28: :28: :28:

    zaibatsu
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 263
    Age : 30
    Location : malaysia,Lembah Klang
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by zaibatsu on Mon 17 Mar 2008, 11:13 pm

    sleepinbeauty wrote:hye...salam...sleepin pun baru kat snie...
    baru jer dftar tadik...slm kenal tok semua....

    salam perkenalan tuk anda juga... :03:

    Sponsored content

    Re: New Members Introduce Yourself Here

    Post by Sponsored content Today at 8:16 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:16 am