JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Share

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Fri 17 Oct 2008, 9:12 am

    Setiap orang mesti ada perasaan sedih dan terluka...
    ada sesetengah perempuan yang mudah menangis..
    ada yg susah menangis..lelaki pon mcm tu gak...

    so..apa perkara yg boleh membuatkan perasaan korg mudah tersentuh
    sehingga membuatkan air mata korg jatuh membasahi pipi (chewah ayat aku)




    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by rasdin17 on Fri 17 Oct 2008, 9:25 am

    kalo aku sedih tengok orang susah mkan siput **** dan mkan lempeng lumpur

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Fri 17 Oct 2008, 9:55 pm

    rasdin17 wrote:kalo aku sedih tengok orang susah mkan siput **** dan mkan lempeng lumpur
    spesifik sungguh si rasdin nih haha
    owh..kiranya sedih tengok miskin yg susah mendapatkan makananlah ye kiranya..

    yelah...kadang kita ni makan mewah...
    tp tak sedar org lain yg tak cukup makan kan sedeh


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by ijakstory on Sat 18 Oct 2008, 9:16 am

    aku sedih kalau rose tak penah belanja makan nasi goreng kat umahnyer...

    dan aku terasa nak menangis kalau ader objek keras jatuh kat ibu jari kaki aku... adoi!

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Sun 19 Oct 2008, 2:52 pm

    ijakstory wrote:aku sedih kalau rose tak penah belanja makan nasi goreng kat umahnyer...
    heh??? shocked
    ko akan bertambah sedih kalo aku belanjer ko makan nasi goreng buatan aku...
    sebab pedas gilosss...sampai meleleh ari mata ko nanti


    ijakstory wrote:
    dan aku terasa nak menangis kalau ader objek keras jatuh kat ibu jari kaki aku... adoi!
    takkan tu je jak?? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by ijakstory on Mon 20 Oct 2008, 9:39 am

    blackrose wrote:
    takkan tu je jak?? haha

    kali terakhir aku menangis, time ayah meninggal jelaa..

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by rasdin17 on Mon 20 Oct 2008, 2:56 pm

    blackrose wrote:
    rasdin17 wrote:kalo aku sedih tengok orang susah mkan siput **** dan mkan lempeng lumpur
    spesifik sungguh si rasdin nih haha
    owh..kiranya sedih tengok miskin yg susah mendapatkan makananlah ye kiranya..

    yelah...kadang kita ni makan mewah...
    tp tak sedar org lain yg tak cukup makan kan sedeh

    Benda relate pasal orang susah. Sian orang umah atap bocor dan guna air berkarah utk kegunaan seharian

    widuri
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 85
    Age : 33
    Location : rumah mama
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-20

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by widuri on Mon 20 Oct 2008, 3:50 pm

    ish ish wid ni mmg senang menangis.. kadang2 tu tgk filem pun bleh menangis kalu crita tu sedih....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by rasdin17 on Mon 20 Oct 2008, 5:49 pm

    widuri wrote:ish ish wid ni mmg senang menangis.. kadang2 tu tgk filem pun bleh menangis kalu crita tu sedih....

    Mesti wid nangis tengok citer korea dan hindustan

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Mon 20 Oct 2008, 9:58 pm

    ijakstory wrote:
    blackrose wrote:
    takkan tu je jak?? haha

    kali terakhir aku menangis, time ayah meninggal jelaa..
    pernah tak ko nangis sebab terluka dgn istri ke..
    atau kena marah ngan bini ko ke jak haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Mon 20 Oct 2008, 10:00 pm

    widuri wrote:ish ish wid ni mmg senang menangis.. kadang2 tu tgk filem pun bleh menangis kalu crita tu sedih....
    lha...biasalah tu...perempuan mmg camtu haha
    wid ni ratu airmatalah ni ek? haha hehehe...

    apa peristiwa yang paling membuatkan wid sedih?
    peristiwa yang memang bila wid ingat balik..
    mesti menangis lg haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by cik_fara on Tue 21 Oct 2008, 1:19 am

    Sedih kalau tgk cerita sedih tapi bila dengar lagu sedih pon air mata menitik tak tau lah memang mudah sgt mengalirkan air mata ish ish

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by ijakstory on Tue 21 Oct 2008, 12:30 pm

    blackrose wrote:
    pernah tak ko nangis sebab terluka dgn istri ke..
    atau kena marah ngan bini ko ke jak haha

    hah? tak pernah...

    aku ni otak kartun... setakat kena marah atau kena sound
    direct dgn orang umah, aku akan jadi jake sparrow (pirates carribean)
    memusing tajuk topik, dari keadaan marah sampailah dia tak tahan
    nak tergelak dengar statement aku... haha

    aku payah nak nangis, mungkin air garam mineral kat mata
    aku dah habis kot? haha

    SyaNoNiS
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 30
    Age : 34
    Location : Di atas bumi, di bawah langit...
    Referral : sara
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-09

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by SyaNoNiS on Tue 21 Oct 2008, 1:24 pm

    Ape yg mbuatkn saye menangis..?? hmmm... ape ek...?
    bese nye kalu tgk citer2 sedey pun dh bleh wat saye nanges.. huhuu..
    *dikategorikan mudah mnangis jgak la.. bile hati tersentuh..
    tp bukan sbb manje or ngade2... hekhek...

    kdg2 sbb xsggup tgk pnderitaan org len.. n wanita or kanak-kanak dianiaya...
    tp kdg2 nk nanges jgak kalu bygkn.. KALAU la kn.. mak & abah dh xde..
    hurmm... kdg2 kenangkn nasib diri pun leh nanges jgak.. huhuu...

    widuri
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 85
    Age : 33
    Location : rumah mama
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-20

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by widuri on Tue 21 Oct 2008, 1:59 pm

    blackrose wrote:
    widuri wrote:ish ish wid ni mmg senang menangis.. kadang2 tu tgk filem pun bleh menangis kalu crita tu sedih....
    lha...biasalah tu...perempuan mmg camtu haha
    wid ni ratu airmatalah ni ek? haha hehehe...

    apa peristiwa yang paling membuatkan wid sedih?
    peristiwa yang memang bila wid ingat balik..
    mesti menangis lg haha


    kehilangan ayah tersayang pada tanggal 12 september 2008 yg lalu.. huhu

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by rasdin17 on Tue 21 Oct 2008, 5:45 pm

    widuri wrote:
    blackrose wrote:
    widuri wrote:ish ish wid ni mmg senang menangis.. kadang2 tu tgk filem pun bleh menangis kalu crita tu sedih....
    lha...biasalah tu...perempuan mmg camtu haha
    wid ni ratu airmatalah ni ek? haha hehehe...

    apa peristiwa yang paling membuatkan wid sedih?
    peristiwa yang memang bila wid ingat balik..
    mesti menangis lg haha


    kehilangan ayah tersayang pada tanggal 12 september 2008 yg lalu.. huhu

    takziah rasdin ucapkan. Kena banyak sabar n se3dekah fatihah

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Tue 21 Oct 2008, 7:19 pm

    ijakstory wrote:

    hah? tak pernah...

    aku ni otak kartun... setakat kena marah atau kena sound
    direct dgn orang umah, aku akan jadi jake sparrow (pirates carribean)
    memusing tajuk topik, dari keadaan marah sampailah dia tak tahan
    nak tergelak dengar statement aku... haha

    aku payah nak nangis, mungkin air garam mineral kat mata
    aku dah habis kot? haha
    wikikikikiki haha
    biasanya lelaki mmg camtu...
    kita marah sikit..dia mulalah memutar balikkan cerita...
    last tak jadik marah haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Tue 21 Oct 2008, 7:22 pm

    SyaNoNiS wrote:Ape yg mbuatkn saye menangis..?? hmmm... ape ek...?
    bese nye kalu tgk citer2 sedey pun dh bleh wat saye nanges.. huhuu..
    *dikategorikan mudah mnangis jgak la.. bile hati tersentuh..
    tp bukan sbb manje or ngade2... hekhek...

    kdg2 sbb xsggup tgk pnderitaan org len.. n wanita or kanak-kanak dianiaya...
    tp kdg2 nk nanges jgak kalu bygkn.. KALAU la kn.. mak & abah dh xde..
    hurmm... kdg2 kenangkn nasib diri pun leh nanges jgak.. huhuu...
    hehehe... haha
    bercakap tentang penderitaan...
    saye nangis kalo tengok penderitaan yg terjadi pada kanak je...
    kalo kat org lain..taklah sampai menangis...
    paling pon saye akan cakap.."kesiannye" ish ish

    tp kalo penderitaan ke atas kanak...
    mmg boleh menangis gile↓ haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by rasdin17 on Wed 22 Oct 2008, 1:19 pm

    blackrose wrote:
    SyaNoNiS wrote:Ape yg mbuatkn saye menangis..?? hmmm... ape ek...?
    bese nye kalu tgk citer2 sedey pun dh bleh wat saye nanges.. huhuu..
    *dikategorikan mudah mnangis jgak la.. bile hati tersentuh..
    tp bukan sbb manje or ngade2... hekhek...

    kdg2 sbb xsggup tgk pnderitaan org len.. n wanita or kanak-kanak dianiaya...
    tp kdg2 nk nanges jgak kalu bygkn.. KALAU la kn.. mak & abah dh xde..
    hurmm... kdg2 kenangkn nasib diri pun leh nanges jgak.. huhuu...
    hehehe... haha
    bercakap tentang penderitaan...
    saye nangis kalo tengok penderitaan yg terjadi pada kanak je...
    kalo kat org lain..taklah sampai menangis...
    paling pon saye akan cakap.."kesiannye" ish ish

    tp kalo penderitaan ke atas kanak...
    mmg boleh menangis gile↓ haha

    sbb tue rose kena ada anak cepat. Mesti x nangis dah

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Thu 23 Oct 2008, 7:43 am

    rasdin17 wrote:
    sbb tue rose kena ada anak cepat. Mesti x nangis dah
    hahahah...kalo aku ada anak rasenye...
    lg selalu aku nangis...
    sebab baby kan selalu nangis kalo ada yg tak kena dengan dorg...

    so..tengok baby nangis pon aku boleh nangis nanti haha
    pastu nanti kalo tengok hubby aku manjakan anak...
    lagilah aku boleh meroyan..sebab jeles haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by azaleadz on Tue 28 Oct 2008, 8:26 pm

    nangis kalau seharian si dia diam.. huhuhu~ risau..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by blackrose on Wed 29 Oct 2008, 6:35 am

    azaleadz wrote:nangis kalau seharian si dia diam.. huhuhu~ risau..
    wah...mesti ada yang tak kena tu
    kalo seharian diam haha

    tp knp sampai nangis lea? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by rasdin17 on Wed 05 Nov 2008, 2:44 pm

    azaleadz wrote:nangis kalau seharian si dia diam.. huhuhu~ risau..

    dia diam sbb sibuk kot. Letih kalo mcm tue nak sedih

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by azaleadz on Thu 06 Nov 2008, 2:41 pm

    blackrose wrote:
    azaleadz wrote:nangis kalau seharian si dia diam.. huhuhu~ risau..
    wah...mesti ada yang tak kena tu
    kalo seharian diam haha

    tp knp sampai nangis lea? haha

    emo sket.. hehehe.. walaupun dia pernah cakap kalo dia diam tu mesti ada keje.. tp lea biasa ah.. risau x tentu pasal.. heee.. ngader2.. razz

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by azaleadz on Thu 06 Nov 2008, 2:43 pm

    rasdin17 wrote:
    azaleadz wrote:nangis kalau seharian si dia diam.. huhuhu~ risau..

    dia diam sbb sibuk kot. Letih kalo mcm tue nak sedih

    hmm.. mmg letih ek.. tp tu laa.. bila da syg tu.. risau sepanjang masa. sehari x dengar suara atau xde sms.. mula la rindu gila2.. tah ler.. sbr je laa

    Sponsored content

    segan Re: Apa Yang Boleh Membuatkan Korg Menangis?

    Post by Sponsored content Today at 2:17 am


      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 2:17 am