JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    FREEEE Credit Card Bank Rakyat

    Share

    roozaimee
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 4
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-30

    FREEEE Credit Card Bank Rakyat

    Post by roozaimee on Sun 12 Oct 2008, 9:24 pm

    salam



    ni nak habaq... produk terbaru dari bank rakyat.....~~~islamic Credit Card~~~
    org yg design/bentuk/merangka produk ni adalh org yg sama mewujudkan CC bank islam 2 thn lepas ( maaf saya terlupa nama nya ), dan sudah pasti lebih baik...

    kelebihan utama:

    1. no compounding element....
    cas utk tertunggak hny sekali aja, jika ada amount tertunggak yg baru, akan di cas berasingan dari amount tertunggak yg sebelum nya..
    ber erti, anda hny d cas sekali aja, hutang xkan bertambah setiap bulan sbb cas berganda...

    2. takaful dan khairat....
    jika ada meninggal dunia, waris d beri sejumlah wang, dan hutang CC d LUPUS kan...

    3. rebet...
    kalu bayo cun.. outstanding pon cover cun....dan lain lain, anda dpt rebet dr bank rakyat... bentuk dan cara kira rebet agak rumit kerana d uruskan oleh pihak bank..

    4. zakat
    CC pon bole....

    5. nak shopping kat tempat non halal?
    CC will reject transaction...

    6.yuran tahunan??
    percuma .... xperlu risau nak swipe sekali dua ke..

    7.umrah / percutian~~~~~ paling best......
    setiap RM10 dpt 1 point.. ( 10point=RM1 ).....

    manfaatkan benefit CC sebaik baik nya..

    ada offer best 0% installment, best EZ payment plan,best tu, best ni......
    tp apa salah nya support produk islam yg xkurang hebat ni..

    PM me for details

    regards:4:
    a_rozaimee@hotmail.com


    Last edited by roozaimee on Mon 13 Oct 2008, 10:53 pm; edited 1 time in total

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: FREEEE Credit Card Bank Rakyat

    Post by ijakstory on Sun 12 Oct 2008, 9:32 pm

    ni dah kira promotion saudara rozaime..
    (macam penah kenal dgn bro ni)

    aku tukar ke thread promotion

    roozaimee
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 4
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-30

    Re: FREEEE Credit Card Bank Rakyat

    Post by roozaimee on Sun 12 Oct 2008, 11:55 pm

    tu la... mcm pernah jumpa avatar ni.... d mana yaa....

    alih ler kat mana2 bro....

    aku xtau mana port yg seswai ler.....

    sory ya....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: FREEEE Credit Card Bank Rakyat

    Post by rasdin17 on Tue 14 Oct 2008, 10:00 am

    apa syarat kalo nak apply

    roozaimee
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 4
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-30

    Re: FREEEE Credit Card Bank Rakyat

    Post by roozaimee on Wed 15 Oct 2008, 1:26 am

    untuk existing CC holder :

    -copy mykad DAN
    -copy CC sedia ada

    untuk new applicants :

    -copy mykad DAN
    -slip gaji terkini ATAU
    -slip EPF & EA

    classic card - annual income $ 18 000
    gold Card - annual income $ 36 000

    regards

    Sponsored content

    Re: FREEEE Credit Card Bank Rakyat

    Post by Sponsored content Today at 12:40 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 12:40 pm