JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Magnetic Aura

  Share
  Miecyber
  Miecyber
  Ahli Baru
  Ahli Baru

  Male
  Number of posts : 9
  Age : 47
  Location : Pahang
  Referral : Yantie
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 0
  Registration date : 2008-09-28

  Magnetic Aura

  Post by Miecyber on Sat 04 Oct 2008, 2:03 am

  Magnetic Aura
  Ramai di antara kita sedar bahawa penggunaan magnet di dalam teknologi perubatan alternatif adalah penting, namun tidak ramai di antara kita yang mempraktikkannya.

  Pada era ini, kita sudah biasa melihat atau menggunakan gelang magnet yang dikatakan mampu meningkatkan tahap kesihatan seseorang. Namun tidak ramai di antara kita yang mampu memilikinya oleh kerana harga gelang magnet yang original agak mahal.

  Di atas kesedaran tersebut maka terhasilah Magnetic Aura. Produk ini bukan saja mempunyai khasiat yang sama dengan gelang magnet original, malah ianya dalam bentuk cecair yang mana boleh dikongsi dan lebih murah.

  Magnetic Aura adalah hasil rawatan magnetic yang telah dijalankan di United Kingdom. Suatu produk kesihatan alternatif yang mampu memberi kesan positif secara automatik disamping dapat meningkatkan tahap kesihatan pengguna.

  Produk Magnetic Aura dijamin mutu serta khasiatnya yang mampu memberikan anda kepuasan menggunakannya. Produk ini juga bebas dari sebarang bahan kimia yang memudaratkan . Cubalah Magnetic Aura hari ini dan lihatlah perubahan pada diri anda dalam masa yang singkat.

   Current date/time is Sat 23 Mar 2019, 7:04 pm