JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Share

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by ijakstory on Sun 14 Sep 2008, 9:43 am

    kalau lelaki ader thread awek cun.. takkan perempuan nak berdiam yerk?
    So Girls! apa tunggu lagi.. silalah paste gambar lelaki yang anda mimpikan
    selama ini... hmm

    Rules:
    ~ Hanya gambar LELAKI dibenarkan.
    ~ Dilarang posting gambar yang berunsur pornografi.
    ~ Dilarang posting gambar yang boleh menyinggung hati forumer lain.
    ~ Setiap gambar harus diletakkan spoiler agar proses loading menjadi lancar

    CONTOH!


    Notes:
    *Tread ini akan juga di pantau oleh MOD MEBENK agar TERKAWAL dan
    tidak menjadi thread yg KETERLALUAN ...
    *MOD boleh mengambil tindakan sewajarnya (delete posting atau memberikan infraction) kepada mana forumer yang melanggar arahan

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by blackrose on Sun 14 Sep 2008, 5:23 pm

    meh aku rasmikan ye haha
    disebabkan taste aku ni lain mcm sket...
    lelaki macho di pandangan mata aku seperti ini :
    (jaga korg kalo ketawakan aku) haha

    Spoiler:


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by Admin on Sun 14 Sep 2008, 6:13 pm

    Adoi..kenape gambar tu jd pilihan plak.. hehe

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by ajidss on Sun 14 Sep 2008, 8:02 pm

    blackrose wrote:meh aku rasmikan ye haha
    disebabkan taste aku ni lain mcm sket...
    lelaki macho di pandangan mata aku seperti ini :
    (jaga korg kalo ketawakan aku) haha

    Spoiler:

    hahahaha..aku terpaksa ketawa la black rose..hensem lagi aku senyumm

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by ijakstory on Mon 15 Sep 2008, 3:07 am

    hencem tak rose?

    Spoiler:

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 8:35 am

    kak rose, tu mcm D.K je?

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 9:26 am

    mmg dk pun. Setengah pun mmg suka laki berumur sbb nampak matang kan

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 9:29 am

    betol juga tue rasdin...Laki matang da semua, kerjaya dan paling penting aset...hidup senang tue,tak payah susah2 lagi nak kutip harta...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 9:39 am

    lady pink wrote:betol juga tue rasdin...Laki matang da semua, kerjaya dan paling penting aset...hidup senang tue,tak payah susah2 lagi nak kutip harta...

    Abis yang kurang berharta mcm kitorang apa citer. Xkan nak kerepot sampai tua. Kalo kahwin laki tua cpat mati cpat kaut harta ek hehe hehe hehe . Bila laki kahwin janda kaya mrah plak heheh

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 9:42 am

    rasdin17 wrote:
    lady pink wrote:betol juga tue rasdin...Laki matang da semua, kerjaya dan paling penting aset...hidup senang tue,tak payah susah2 lagi nak kutip harta...

    Abis yang kurang berharta mcm kitorang apa citer. Xkan nak kerepot sampai tua. Kalo kahwin laki tua cpat mati cpat kaut harta ek hehe hehe hehe . Bila laki kahwin janda kaya mrah plak heheh

    sudah tentu rasdin, bila da mati harta kita milik sepenuhnya ,nak beli apa pon dapat...janda kaya la kiranya tue...p
    wakaka wakaka p tak nak ar mcm tue, apa guna harta klo tarak bahagia wakaka wakaka wakaka

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by blackrose on Mon 15 Sep 2008, 10:01 am

    Admin wrote:Adoi..kenape gambar tu jd pilihan plak.. hehe
    entahlah...mmg taste aku laki yg berusia kot haha hehehe

    ajidss wrote:
    hahahaha..aku terpaksa ketawa la black rose..hensem lagi aku senyumm
    wakakakaka wakaka
    benci taw ajid ni...aku dah cakap jgn ketawa haha
    yelah tu...meh aku letak gambar ko kat sini nak? haha haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by blackrose on Mon 15 Sep 2008, 10:02 am

    ijakstory wrote:hencem tak rose?

    Spoiler:
    hensem tu mmg hensem...
    tp bkn taste aku haha


    lady pink wrote:kak rose, tu mcm D.K je?
    heh? DK ke?
    lha...ingatkan laki aku haha

    ala..laki aku pon macho gak..
    muka dia ada iras musa aman senyumm
    nak kata sebijik macam musa aman taklah...
    tapi kalo tengok musa aman tu..terbayang laki aku haha

    tp yg penting...laki aku kurang kedutan dari musa aman haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by blackrose on Mon 15 Sep 2008, 10:07 am

    rasdin17 wrote:mmg dk pun. Setengah pun mmg suka laki berumur sbb nampak matang kan
    yep...betul senyumm
    selain nampak matang...
    lelaki berusia lebih memahami kehendak wanita haha
    lebih penyabar... senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by blackrose on Mon 15 Sep 2008, 10:11 am

    lady pink wrote:
    rasdin17 wrote:
    lady pink wrote:betol juga tue rasdin...Laki matang da semua, kerjaya dan paling penting aset...hidup senang tue,tak payah susah2 lagi nak kutip harta...

    Abis yang kurang berharta mcm kitorang apa citer. Xkan nak kerepot sampai tua. Kalo kahwin laki tua cpat mati cpat kaut harta ek hehe hehe hehe . Bila laki kahwin janda kaya mrah plak heheh

    sudah tentu rasdin, bila da mati harta kita milik sepenuhnya ,nak beli apa pon dapat...janda kaya la kiranya tue...p
    wakaka wakaka p tak nak ar mcm tue, apa guna harta klo tarak bahagia wakaka wakaka wakaka
    wakakakaka...korang ni wakaka
    tp aku tak fikir sampai ke situ...
    walaupon aku realize yang laki aku tu bnyk duit...
    tp so far aku tak pernah mintak dia belikan itu ini...
    dia bagi kredit kad pon aku tak nak..
    mgkin ada sesetengah perempuan yang fikir harta benda...
    tp aku tak haha hehehe...



    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by blackrose on Mon 15 Sep 2008, 10:14 am

    sebelum topik ni melarat hingga menceritakan tentang taste lekai idaman aku dan akhirnya membongkar siapa sbenarnya laki aku...
    lebih baik aku tepek gambar lelaki macho pilihan kedua aku haha

    Spoiler:

    eh lady...manelah laki macho kau? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 10:37 am

    selain nampak matang...
    lelaki berusia lebih memahami kehendak wanita haha
    lebih penyabar... senyumm[/b][/color][/quote]

    Bkn stakat penyabar. LAki berumur pandai cairkan hari wanita dan pandai melayani kehendak pompuan

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 11:17 am

    rasdin17 wrote:selain nampak matang...
    lelaki berusia lebih memahami kehendak wanita haha
    lebih penyabar... senyumm[/b][/color]

    Bkn stakat penyabar. LAki berumur pandai cairkan hari wanita dan pandai melayani kehendak pompuan[/quote]


    yang ni aku sokong, yang matang tue lebih memahami perempuan...kadang2 yang muda tue jenis tak sabar....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 11:40 am

    yang ni aku sokong, yang matang tue lebih memahami perempuan...kadang2 yang muda tue jenis tak sabar....[/quote]

    Laki muda mcm kitorang bkn x penyabar tapi banyak benda pkir n tanggungjawab. Kitorang memahami tapi kekadang wat x pham. Contoh pom asyik ajak teman shopping padahal laki banyak kena siapkan. Pastu ngajuk jer kejenya

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 11:59 am

    skali skala rasdin...kitaowg nak di fahami bukan nak ngada2 nak ajak shopping...Nak juga spend masa ngan pasangan2 masing2, bukan selalu pon bagi yang bekerja..5 hari bekerja,jumpa hujung minggu je..Tu pon kadang2 tak jumpa...Cuma nak di fahami, merajok bukan nak ngada2,kami nak perhatian je,p makluk nama laki ni susah sangat nak mengerti..Pstu nangis tak blagu kena tinggal awek...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 12:38 pm

    adoi. Tajam panahan tepat. Yang penting kena talok ansur dan memahami. Tapi ader jer yang nak bermanja jer kejenya dan bila kuar dating asyik nak pegang tangan erat2. Mcm lar kita nak lari. Ker dia risau pakwe dia kena kebas

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 1:19 pm

    rasdin17 wrote:adoi. Tajam panahan tepat. Yang penting kena talok ansur dan memahami. Tapi ader jer yang nak bermanja jer kejenya dan bila kuar dating asyik nak pegang tangan erat2. Mcm lar kita nak lari. Ker dia risau pakwe dia kena kebas

    yang part tu betol juga rasdin,klo kej bermanja lebih2 tue lain kes..Macam owg nak rebut,p saja nak tunjuk caring la tue...P kadang2 rimas juga klo dok bkepit macam belangkas,owg kata klo selalu je jumpa mesti cepat jemu....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 1:26 pm

    yang part tu betol juga rasdin,klo kej bermanja lebih2 tue lain kes..Macam owg nak rebut,p saja nak tunjuk caring la tue...P kadang2 rimas juga klo dok bkepit macam belangkas,owg kata klo selalu je jumpa mesti cepat jemu....[/quote]

    Bab slalu jumpa mmg cpat jemu. Sbb x tahu nak borak benda. Sampai tanya mkan n pkai baju apa. Ltih nak jawap. Tapi teringat zman mak bapak kita. Jarang jumpa tapi sampai skang bahagia

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 1:30 pm

    rasdin17 wrote:yang part tu betol juga rasdin,klo kej bermanja lebih2 tue lain kes..Macam owg nak rebut,p saja nak tunjuk caring la tue...P kadang2 rimas juga klo dok bkepit macam belangkas,owg kata klo selalu je jumpa mesti cepat jemu....

    Bab slalu jumpa mmg cpat jemu. Sbb x tahu nak borak benda. Sampai tanya mkan n pkai baju apa. Ltih nak jawap. Tapi teringat zman mak bapak kita. Jarang jumpa tapi sampai skang bahagia[/quote]aku bukan nak kata pa ar, klo jumpa2 ni mesti duit melayang...Nak makan restoren lagi,pastu nak hadiah lagi tue...bole kopak kaum laki ni,kalo mat spedo melayang plak duit warga ompuan....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 1:40 pm

    mmg bernas. Kalo bebtul nak get long x slah melabur. Cuma kalo nak ckur sian lar laki tue. Kalo bebetul sayang mkan kat gerai pun xkisah. Pnah knal pom yang x biasa naik bus n mkan kat gerai

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 2:17 pm

    btol tu,melabur biar benda betol..jangan main van sapu je,kang sendiri merana....P ada juga yang kaki kikis,ni yang susah ni....

    Sponsored content

    Re: Gambar Laki Macho Idaman Wanita

    Post by Sponsored content Today at 2:05 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 2:05 am