JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Share

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah giler Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by ijakstory on Thu 04 Sep 2008, 9:59 am

    jom kita 'kerjakan' ! layan....

    ----->sila CLICK disini

    pasti anda haru biru mengerjakannyer...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by blackrose on Thu 04 Sep 2008, 6:25 pm

    ini utk kenakan website org ke jak?
    nanti jadi camne ek?

    *** nasib baik aku takde website...kalo tak..org pertama aku cari...ijak..kalo website aku di disasterkan
    wakaka


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by ijakstory on Thu 04 Sep 2008, 6:30 pm

    blackrose wrote:ini utk kenakan website org ke jak?
    nanti jadi camne ek?

    *** nasib baik aku takde website...kalo tak..org pertama aku cari...ijak..kalo website aku di disasterkan
    wakaka

    kira hack secara ilusi je laaa..

    kau nak disaster aku..? aku potong website ko dengan virus J.E nanti...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by mebenk2u on Thu 04 Sep 2008, 11:19 pm

    ama..apa...jadi betul2 ker ijak? Aku turunkan bala ke atas blog aku yg lama tadi..blog tu blog exsperimen..nak delete dah xleh sbb dah lupa e-mel n password.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by blackrose on Fri 05 Sep 2008, 8:06 am

    mebenk2u wrote:ama..apa...jadi betul2 ker ijak? Aku turunkan bala ke atas blog aku yg lama tadi..blog tu blog exsperimen..nak delete dah xleh sbb dah lupa e-mel n password.. haha
    apa jadiknye mebenk?
    aku pon curious nak tahu ni haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by ijakstory on Fri 05 Sep 2008, 8:28 am

    mebenk2u wrote:ama..apa...jadi betul2 ker ijak? Aku turunkan bala ke atas blog aku yg lama tadi..blog tu blog exsperimen..nak delete dah xleh sbb dah lupa e-mel n password.. haha

    eh? aper yang ko merepek ni... ni bukan hack laaa.. kita gunakan site tu sebagai mirror je... lepas tu kita cantas laa.. umpama kau lukis muka bos kau kat kertas.. lepas tu kau conteng arr muka dia.. hehehe...

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by lady pink on Fri 05 Sep 2008, 8:35 am

    Nak serang mcm mn tue ijak?

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by ijakstory on Fri 05 Sep 2008, 8:38 am

    jap jap ... aku buat demo.. aku nak terangkan secara komputer ni tak retilarr..

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by lady pink on Fri 05 Sep 2008, 8:39 am

    ko g la demo,nanti bagitau aku mcm mn result ko tue..

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by ijakstory on Fri 05 Sep 2008, 8:50 am

    aik.. kehkehkeh.. sekali website tu dah mati... ape laa aku ni... embrace lala

    tapi aku terus terang memang syok benda ni (sempatlah aku main2 jap)... web yahoo, aper semua yang kita menyampah tu.. kita boleh 'koyak'kan dia hidup2.. chewah..

    oklah.. website pun cakap

    ''Well, never mind. Maybe Netdisaster will live again one day.
    Maybe not ...... BYE! ''


    rugi arr korang tak sempat main benda ni... ok2.. mebenk kau dah boleh lock thread hampeh ni.. nanti aku cari lagi... ok.. jangan marah2... chow

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by lady pink on Fri 05 Sep 2008, 1:53 pm

    mula aku tak faham apa yang ijak bgtau ni,pas aku klik kat link atas tu br aku faham...ades ades....

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by blackrose on Fri 05 Sep 2008, 4:42 pm

    aku faham apa yang dimaksudkan ijak...
    cuba aku belom try kat website sesape...
    tak sampai ati nak buat...
    tu pasal aku nak tanye dulu...
    apa akan jadi haha

    kang kalo buat kang...website dia mati utk selamanya...
    mampus aku haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by mebenk2u on Sat 06 Sep 2008, 1:08 am

    ijakstory wrote:
    mebenk2u wrote:ama..apa...jadi betul2 ker ijak? Aku turunkan bala ke atas blog aku yg lama tadi..blog tu blog exsperimen..nak delete dah xleh sbb dah lupa e-mel n password.. haha

    eh? aper yang ko merepek ni... ni bukan hack laaa.. kita gunakan site tu sebagai mirror je... lepas tu kita cantas laa.. umpama kau lukis muka bos kau kat kertas.. lepas tu kau conteng arr muka dia.. hehehe...

    ohh..camtu..

    nasib baik Bos aku Baik..kalau tak aku hantam dier kaw2..kuikuikui.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by reez80 on Sun 21 Sep 2008, 4:59 am

    aku tak berapa suka website porno terutamanya yang ada orang melayu jadi pelakon.. rosakkan bangsa aje.. memalukan...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by kalau on Tue 23 Sep 2008, 5:39 am

    barat nyer tue banyak website camtue.........tak penah gak aku nengok mesia nyer......

    Sponsored content

    marah giler Re: Ada Website anda benci? MARI SERAANGGG!!

    Post by Sponsored content Today at 12:37 am


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 12:37 am