JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Share

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Sun 31 Aug 2008, 5:26 pm

    Alhamdulillah, saya ingin berkongsi penggunaan produk Biospray ni. Actually, produk ni dah lama berada di pasaran iaitu semenjak 2001 dan saya hanya mengetahuinya pada bulan Mac tahun ini. Tetapi saya hanya betul2 menggunakannya semenjak 2 bulan yang lepas apabila mengalami perbezaan yang ketara selepas berhenti menggunakannya pada bulan April.

    BioSpray merupakan formula hasil kajian 100% produk semulajadi yang didapati dari Amerika Syarikat selepas beberapa tahun kajian dilakukan. Ia merupakan makanan tambahan Hormon Tumbesaran Manusia (HTM atau HGH-Human Growth Hormon) yang unggul di pasaran. Produk ini membantu tubuh kita merembes HTM dengan semulajadi.

    BioSpray merupakan sejenis bahan suplemen HTM yang istimewa kerana ia di hasilkan dalam bentuk yang senang di serap kedalam tubuh melalui sistem penghadaman. Pengaliran HTM dalam saluran darah juga senang dan HTM juga dapat berinteraksi dengan agen penerima dalam tubuh.

    BioSpray merupakan agen perangsang HTM dan agen pembentukan IGF-1. BioSpray merupakan bahan suplemen yang menakjubkan sebab ia bukan sahaja selamat, berkesan tetapi juga tiada kesan sampingan. Melalui proses stacking, anda dapat merasai faedah maksimanya.Lebih daripada 28,000 hasil ujikaji klinikal dari seluruh dunia telah dilakukan dan keputusan berikut menunjukkan kebaikan HTM yang diperolehi :-

    1. Peningkatan sebanyak 8.8% jisim otot selepas 6 bulan, tanpa senaman.
    2. Pengurangan sebanyak 14.4% lemak selepas 6 bulan penggunaan tanpa mengamali program diet.
    3. Meningkatkan paras tenaga, merangsang daya seks.
    4. Mengembalikan saiz organ yang mula mengecut.
    5. Fungsi buah pinggang yang lebih baik.
    6. Merendahkan tekanan darah dan membaiki tahap kolestrol, meningkatkan HDL dan merendahkan LDL.
    7. Tulang yang lebih kuat : kulit lebih muda, lebih cekang dan tebal.
    8. Pemulihan luka pada kadar yang lebih cepat.
    9. Membaiki masalah dan pertumbuhan rambut.
    10. Menghapuskan kedut.
    11. Penglihatan yang lebih tajam.
    12. Mengawal emosi dan menguatkan daya ingatan.
    13. Menguatkan sistem imunisasi.




    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Mon 01 Sep 2008, 2:03 pm

    Testimonial


    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by mebenk2u on Mon 01 Sep 2008, 2:12 pm

    Info yang menarik..berapa harga pasaran BioSpray ni bang Zul dan macamana cara penggunaannya?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Mon 01 Sep 2008, 2:31 pm

    mebenk2u wrote:Info yang menarik..berapa harga pasaran BioSpray ni bang Zul dan macamana cara penggunaannya?

    Harganya seperti berikut:-

    Beli satu (1) - RM443
    Beli 4 botol (dapat barangan promo Biogrape seed dan biofuel)Promosi ni hingga 15 Sept 2008 ajer. Lebih murah dari harga rokok sekotak

    Sebotol boleh tahan 3 bulan. Cara penggunaannya :

    Bawah umur 40 tahun, spray 3 kali bawah lidah, kemam 2 minit dan telan. Guna 2 kali sehari, bangun tidur pagi dan sebelum tidur malam. senyum


    Last edited by ZulBM on Sat 06 Sep 2008, 6:16 pm; edited 1 time in total

    spawn
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 43
    Age : 42
    Location : kuantan pahang
    JGR : 250
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-19

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by spawn on Tue 02 Sep 2008, 2:32 am

    salam...

    mmm... ada lagi ye biospray nih..

    saya dahulu adalah members biospray ni..memang berkesan untuk mencegah penuaan..
    sememangnya ia adalah makanan untuk kelenjar piutiri yang berada ditengah otak yang mengawal sistem badan.. apabila kita mencecah umur 30an, adalah wajib menggunakan kaedah supplement untuk membantu organ2 dalaman berfungsi dengan optimum.

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Tue 02 Sep 2008, 11:42 am

    spawn wrote:salam...

    mmm... ada lagi ye biospray nih..

    saya dahulu adalah members biospray ni..memang berkesan untuk mencegah penuaan..
    sememangnya ia adalah makanan untuk kelenjar piutiri yang berada ditengah otak yang mengawal sistem badan.. apabila kita mencecah umur 30an, adalah wajib menggunakan kaedah supplement untuk membantu organ2 dalaman berfungsi dengan optimum.

    Memang ada lagi, produk ni pulak kalau x silap saya dah lama ada semenjak 2001 kot. So far, saya dan wife serta sedara mara dan rakan taulan dah guna, alhamdulillah....mujarab.

    Pernah satu berikan satu semburan kpd anak saya yg ada asma dan selepas sejam, alhamdulillah, sihat kembali.

    Spawn tak ndak aktifkan balik ke?

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ijakstory on Thu 04 Sep 2008, 4:01 pm

    mahalnyer...... tercabut spender!

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Thu 04 Sep 2008, 8:09 pm

    ijakstory wrote:mahalnyer...... tercabut spender!

    Benda yang baik memangnya mahal... haha

    Sebotol boleh tahan 3 bulan, taklah mahal sgt, baru RM5 sehari, rokok pun dah mahal.

    Harga promosi merdeka sehingga 15 sept 2008, berbaloi dan murah.

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Thu 04 Sep 2008, 8:13 pm

    Hari ni masuk hari ke 4 berpuasa, semenjak menggunakan biospray, saya lebih bertenaga...badan rasa sihat dan berat dah bertambah ringan.....promosi baik punya ni... haha

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Fri 05 Sep 2008, 11:56 pm




    NAMA : Zainol Abidin bin Mohd Sidek

    UMOR : 64 tahun

    ASAL : Ipoh, Perak, Malaysia

    Saya dirawat di ruang ICU karena penyakit jantung yang serius. Setelah keluar dari Rumah Sakit, kondisi tubuh saya sangat lemah, Saya diharuskan meminum ubat jantung 3 kali sehari sejak 5 tahun yang lalu. Doktor juga menasihati saya untuk operasi "By Pass" kerana kondisi jantung saya sangat parah. Tetapi saya menolak kerana kemungkinan keberhasilan operasi tsb hanya 50%, Saya lebih memilih meminum ubat jantung untuk meneruskan hidup saya. Setelah menggunakan Bio-Spray selama 3 bulan, kondisi kesihatan saya mengalami banyak kemajuan. Saat ini saya hanya perlu meminum ubat jantung 1 kali sehari. Tekanan darah saya juga menurun. Selain itu, saya juga mengalami masalah rambut rontok sejak 13 tahun yang lalu dan hampir botak. Namun sukar dipercaya, rambut saya mulai tumbuh kembali dan berwarna hitam. Saat ini, saya merasa lebih bertenaga, bahkan bisa menari "jogged" dengan anda.

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Sat 06 Sep 2008, 12:16 am

    ZulBM wrote:Alhamdulillah, saya ingin berkongsi penggunaan produk Biospray ni. Actually, produk ni dah lama berada di pasaran iaitu semenjak 2001 dan saya hanya mengetahuinya pada bulan Mac tahun ini. Tetapi saya hanya betul2 menggunakannya semenjak 2 bulan yang lepas apabila mengalami perbezaan yang ketara selepas berhenti menggunakannya pada bulan April.

    BioSpray merupakan formula hasil kajian 100% produk semulajadi yang didapati dari Amerika Syarikat selepas beberapa tahun kajian dilakukan. Ia merupakan makanan tambahan Hormon Tumbesaran Manusia (HTM atau HGH-Human Growth Hormon) yang unggul di pasaran. Produk ini membantu tubuh kita merembes HTM dengan semulajadi.

    BioSpray merupakan sejenis bahan suplemen HTM yang istimewa kerana ia di hasilkan dalam bentuk yang senang di serap kedalam tubuh melalui sistem penghadaman. Pengaliran HTM dalam saluran darah juga senang dan HTM juga dapat berinteraksi dengan agen penerima dalam tubuh.

    BioSpray merupakan agen perangsang HTM dan agen pembentukan IGF-1. BioSpray merupakan bahan suplemen yang menakjubkan sebab ia bukan sahaja selamat, berkesan tetapi juga tiada kesan sampingan. Melalui proses stacking, anda dapat merasai faedah maksimanya.Lebih daripada 28,000 hasil ujikaji klinikal dari seluruh dunia telah dilakukan dan keputusan berikut menunjukkan kebaikan HTM yang diperolehi :-

    1. Peningkatan sebanyak 8.8% jisim otot selepas 6 bulan, tanpa senaman.
    2. Pengurangan sebanyak 14.4% lemak selepas 6 bulan penggunaan tanpa mengamali program diet.
    3. Meningkatkan paras tenaga, merangsang daya seks.
    4. Mengembalikan saiz organ yang mula mengecut.
    5. Fungsi buah pinggang yang lebih baik.
    6. Merendahkan tekanan darah dan membaiki tahap kolestrol, meningkatkan HDL dan merendahkan LDL.
    7. Tulang yang lebih kuat : kulit lebih muda, lebih cekang dan tebal.
    8. Pemulihan luka pada kadar yang lebih cepat.
    9. Membaiki masalah dan pertumbuhan rambut.
    10. Menghapuskan kedut.
    11. Penglihatan yang lebih tajam.
    12. Mengawal emosi dan menguatkan daya ingatan.
    13. Menguatkan sistem imunisasi.


    BIOSPRAY PLUS COLOSTRUM LIQUID
    Keremajaan bukan lagi satu Mitos

    Satu produk yang mempunyai formulasi serupa dengan Biospray tetapi dengan penambahan kandungan khas iaitu cecair kolostrum.

    Mengapa Cecair Kolostrum?
    Kolostrum merupakan susu awal mamalia yang dihasilkan oleh ibu dalam 72 jam pertama selepas kelahiran. Disamping memberi kesan menggalakkan perembesan HGH, kolostrum juga mempunyai pelbagai kandungan khasiat yang tinggi seperti faktor imunisasi, faktor pertumbuhan, asid amino, mineral dan vitamin merupakan khasiat yang penting dalam mengawal kesihatan manusia.

    Kebaikan BIOSPRAY & BIOSPRAY PLUS?
    Berikut merupakan perubahan yang dijangka akan berlaku setelah menggunakan Biospray atau Biospray Plus. Terdapat faedah dalam jangkamasa pendek dan jangkamasa panjang.

    Bulan 1 - Tidur lebih lena, badan lebih segar dan bertenaga
    Mampu bertahan lama jika melakukan sebarang latihan fizikal.

    Bulan 2 - Memperbaiki keregangan otot dan merendahkan kandungan lemak badan.
    Sistem penghadaman yang lebih baik dan prestasi seksual meningkat.

    Bulan 3 - Peningkatan keupayaan dan konsentrasi.
    Pemulihan luka dan kesakitan yang lebih cepat.
    Pengurangan simpton sebelum menstruasi dan semasa menopaus.
    Menjadikan rambut kilau berseri

    Bulan 4 - Waktu pembentukan semula sel-sel badan

    Bulan 5 - Kulit lebih tegang dan elastik.
    Tekanan darah dan aras kolestrol menurun.
    Pengurangan dalam kandungan lemak badan.
    Pengurangan pada kedutan kulit.

    Bulan 6 - Otot yang lebih padat dan mampat.
    Sistem keimunan yang lebih baik.
    Ketahanan terhadap selsema serta penyakit lain.
    Pertumbuhan rambut yang lebih banyak.
    Peningkatan tenaga badan.

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by blackrose on Sat 06 Sep 2008, 9:57 am

    ini dah jadi PROMOTION ni haha hmm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Sat 06 Sep 2008, 6:14 pm

    blackrose wrote:ini dah jadi PROMOTION ni haha hmm

    Alamak ye ke? Ampun sedeh

    Kalau gitu bolehlah tolong alihkan kat promotion section....sori malunye

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by spatt on Sat 06 Sep 2008, 11:51 pm

    ZulBM wrote:
    ijakstory wrote:mahalnyer...... tercabut spender!

    Benda yang baik memangnya mahal... haha

    Sebotol boleh tahan 3 bulan, taklah mahal sgt, baru RM5 sehari, rokok pun dah mahal.

    Harga promosi merdeka sehingga 15 sept 2008, berbaloi dan murah.

    alah, pe slhnye ko invest sket...

    umo ko pn da lanjut da tu... lala

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Mon 08 Sep 2008, 2:03 pm

    spatt wrote:
    ZulBM wrote:
    ijakstory wrote:mahalnyer...... tercabut spender!

    Benda yang baik memangnya mahal... haha

    Sebotol boleh tahan 3 bulan, taklah mahal sgt, baru RM5 sehari, rokok pun dah mahal.

    Harga promosi merdeka sehingga 15 sept 2008, berbaloi dan murah.

    alah, pe slhnye ko invest sket...

    umo ko pn da lanjut da tu... lala

    Betul tu spatt.....tu sbb cogankata saya mencegah lebih baik daripd merawat..anak saya yg baya spatt pun dah mula guna biospray

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Tue 09 Sep 2008, 10:53 pm

    Sekiranya anda diberi 2 pilihan iaitu samada memilih untuk MENCEGAH atau MERAWAT, mana satu pilhan anda?

    senyum

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Thu 11 Sep 2008, 6:15 pm

    blackrose wrote:ini dah jadi PROMOTION ni haha hmm

    Boleh ke saya buat promosi kat thread ni? Kalau tak boleh, let me know....ataupun may be boleh tukar kat thread promotion..... hehe

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Fri 12 Sep 2008, 6:24 pm

    Just nak cerita sikit kebaikan biospray ni.........

    Semenjak menggunakannya 2 bulan lepas, saya terasa byk perubahan yg ketara terhadap diri saya seperti berikut:-

    1. Semakin bertenaga....di bulan puasa memang bertenaga betul siap boleh berkebun tiap2 petang kat depan rumah ;)
    2. Dulu tiap2 bulan mesti kena selsema ke, batuk ke....yelah umur dah meningkat, tapi sekarang, baru ada simpton nak kena dah baik, alhamdulillah.
    3. Dulu, selalu aje telan panadol sebab sakit kepala....sekarang ni alhamdulillah sihat.
    4. Rambut semakin lebat.
    5. Seksual semakin baik... :mrgreen:
    6. Uban pun dah mula berkurangan, kalau tak meriah....
    7. Tidur yg nyenyak.....
    8. Dah turun 5 kg.....seluar lama dah boleh pakai. So tahun ni jimat, tak pyh beli seluar, keluar balik seluar yg masih baru utk raya nanti.
    9. Muka taklah kering dan terasa ketat.....

    Overall, alhamdulillah terasa sihat, segar dan bertenaga....................... haha

    Nak order dan penerangan lanjut.............hubungi saya di talian 019-377 6239

    Jgn lupa ayat ini....MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT........
    dan adakah anda semakin hari semakin MUDA?

    Bak kat Nabil, "Lu fikirlah sendiri!"

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ijakstory on Sat 13 Sep 2008, 2:05 am

    pastelaa gambo muda abg zul.. teringin plak saya nak tengok...

    hihi.. bini mesti sayang kat aku punyalah...
    huhu.. bestnyer kalau jadi muda kembali

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Sat 13 Sep 2008, 10:22 pm

    ijakstory wrote:pastelaa gambo muda abg zul.. teringin plak saya nak tengok...

    hihi.. bini mesti sayang kat aku punyalah...
    huhu.. bestnyer kalau jadi muda kembali

    Malulah...hahahahaha hehe

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Sat 13 Sep 2008, 10:25 pm

    Saya dah letakkan Testimoni terkini kawan saya di blog saya di www.biosprayantipenuaan.blogspot.com
    yang mana beliau telah byk mengalami perubahan yang ketara semenjak menggunakannya. Orang perempuan sure suka ni..... haha

    Suami2 pun suka gak ......kalau bininya pun boleh begitu.... haha

    Ni saya letakkan kat sini supaya senang nak tengok....

    Pada tahun 2007 berat badan saya naik secara mendadak. Pelbagai cara saya cuba untuk menurunkan berat saya seperti berdiet, pergi ke "slimming centre" dan bersenam. Tetapi kurang berhasil. Seorang kawan mensyorkan saya menggunakan Biospray ini. Pada mulanya saya agak keberatan tetapi kerana semangat saya untuk menguruskan badan begitu kuat sekali, saya pun mencuba Biospray. Selain dari untuk menurunkan berat badan Biospray juga adalah satu terapi "Anti Penuaan". Saya mula menggunakan Biospray sejak bulan Mac sehingga sekarang. Alhamdulilah, berat badan saya turun dengan begitu cepat sekali sejak bulan ketiga menggunakannya. Saya tidak perlu lagi berdiet atau bersenam dengan teruk sekali. "Immune System" saya juga bertambah baik, migraine dan insomnia saya juga sudah tiada. Saya percaya kita perlu berusaha untuk menjadi lebih sihat dan selainnya kita berserah pada Allah S.W.T. "Setiap penyakit itu ada ubatnya kecuali Mati".....
    haha

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Wed 17 Sep 2008, 11:45 am

    Another testimony to share......

    Tiga bulan terlantar disebabkan sakit jantung.....selepas seminggu dah boleh bangun dan jalan...pastu dah boleh bawak motor. Ni semua daripada Allah, yg penting kita berusaha......


    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Tue 21 Oct 2008, 11:41 am


    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Sat 01 Nov 2008, 12:56 pm


    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by ZulBM on Mon 01 Dec 2008, 9:52 pm

    Testimonial terbaru berkaitan dgn biospray..............

    salam sume pembaca blog keghorlimbong...sejak guna biospray ni rasa umur cam baru 20-an. bertenaga dan x penat walaupun kerja sampai petang dan mengadap cabaran di sekolah. balik masih boleh buat keje rumah, masak dan melayan kerenah 2 orang askar kecik kat rumah..kalau dulu badan rasa lesu aje kalau keje banyak.

    dan yang paling penting saya dah lama x kena migrain dan pedih hulu hati. x larat beb menanggung migrain ni. siap muntah2 lagi..selang 2 3 hari sure kena. so la ni dah boleh minum nescafe dan minuman kegemaranku 'white coffe'. kalau x husband menjeling semacam je bila minum air berkafein tu. apa taknya dia yg akan jadi mangsa picit kepala saya kalau migrain datang.

    satu lagi saya ni masalah alergi kulit. so ada kesan parut kat bawah dagu coz pakai brooch. x sampai sebulan guna saya xde masalah guna brooch lagi. malahan kesan parut da makin hilang. ada gak membe tegur muka lebih berseri berbanding sebelum ni. hehehe..dulu kawasan bawah mata saya lebam. la ni dah agak berkurangan.

    dan yg paling saya x sabar nak tunggu ialah kesan penurunan berat badan spt yg ramai dah alami. tp yg pastinya berat saya ada sikit turun dan x naik w/pun sume saya bedal. kena sabar skit le nak menghapuskan sume lemak tepu tu..huhuhu...itu saje yg dapat saya sharing setakat saya dah guna biospray selama sebulan lebih...


    salam dr mazzura-HATI EMAZZ

    Sponsored content

    Re: Produk Suplemen - Biospray Anti Penuaan

    Post by Sponsored content Today at 5:48 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:48 am