JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Share

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Sun 31 Aug 2008, 5:12 pm

    Dr. Irfan Khairi telah mengeluarkan produk terbaru beliau iaitu sebuah ebook yang berjudul “Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi”.

    Jom dapatkan buku eBook Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi. Harganya hanya RM40 sahaja. Bayaran boleh dibuat menerusi Paypal dengan menggunakan kad kredit atau menerusi online banking fund transfer Maybank2u, RHB, CIMB dll. Milikinya sebagai bahan rujukan dan pendorong untuk kita memajukan diri dan perniagaan kita.

    “Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi” adalah transkripsi temubual bersama 8 ikon jutawan Malaysia termasuk:

    1. Dato’ Dr Fadzilah Kamsah
    2. Azizi Ali (Jurulatih Jutawan)
    3. Chef Li (Jutawan Senyap)
    4. Dato’ Dr Azman Ching (Jutawan MLM)
    5. Billi Lim (Jutawan Berani Gagal)
    6. Dato’ Hussamuddin (Pengasas Kumpulan Karangkraf)
    7. Abang Abu (Usahawan/Motivator/Jutawan dari Singapore)
    8, IK (Jutawan Internet ) ditemubual oleh Nizal Mohammad

    Ebook ini memuatkan motivasi, inspirasi, strategi, yang terbukti untuk mempercepatkan anda menuju jalan kebebasan kewangan. Bayangkan hanya satu idea dan mutiara daripada mereka dapat melipat kali gandakan kewangan anda!

    Mentor Jutawan memuatkan kisah suka & duka, kisah kegagalan, kisah inspirasi, tip-tip untuk meniti kejayaan, strategi perniagaan & kewangan dan banyak lagi dalam membantu anda mencapai kecemerlangan dalam bidang kewangan.

    Sekiranya anda ingin menjadi seorang doktor pakar, anda perlu belajar di Medical School. Sekiranya anda ingin belajar perniagaan, anda perlu belajar di Business School.
    Tetapi, sekiranya anda ingin menjadi jutawan, anda memerlukan mentor-mentor Jutawan!


    Dalami minda jutawan supaya anda juga dapat mengaplikasikan minda yang sama.

    Apa yang membezakan jutawan dan mereka yang berpendapatan sederhana?
    Bagaimana kesemua ikon jutawan ini pernah menemui keagalan atau bermula dari ZERO kini menjadi HERO? Bagaimanakah mindset seorang jutawan Malaysia? Apakah persamaan yang ketara antara kesemua mentor jutawan ini di mana anda juga boleh amalkan? Apakah strategi untuk memastikan apa sahaja perniagaan anda akan mencapai kecemerlangan? Bagaimana hendak bangun setelah gagal, gagal, gagal, gagal, dan gagal lagi? Apa yang memberi inspirasi kepada jutawan-jutawan ini?
    Apakah yang dilakukan oleh jutawan-jutawan ini yang anda tidak lakukan? Mengapa antara kita ada yang bekerja bertungkus lumus, tetapi masih tidak menjadi jutawan?Semuanya dan banyak lagi telah terjawab dalam ebook "Mentor Jutawan" bersama Irfan Khairi.

    Apa kata mereka yag telah memiliki ebook ini :-
    Apa yang dapat saya katakan, WOW!!!! really amazing… memang hebat! Saya seorang hamba Allah yang paling susah untuk membaca buku-buku ilmiah. Melainkan betul-betul ada ransangan lain yang membuat saya nak baca, seperti buku-buku Irfan Khairi dan Dr. Fadzilah Kamsah. Tetapi ebook ni memang buat saya teruja sangat-sangat…

    First time baca buku siap ada buku catatan dan pen yang langsung tak lepas tangan…ikut hati nak catat setiap word. Sebab setiap perkataan memberi makna yang sangat-sangat hebat. Rugi sangat-sangat pada mereka yang tak beli. Bukan senang nak dapat pendapat dan pandangan peribadi daripada mereka yang dah sangat berjaya. Kepada IK, krew & 7 lagi jutawan hebat, saya seikhlas hati ucapkan tahniah dan berbanyak terima kasih…seronok baca cerita dan pengalaman anda…terima kasih sangat-sangat. Assalamualikum.
    - Siti Rahmah Hj Mustafa, Dungun, Terengganu

    Klik URL di bawah untuk membelinya serta mendapatkan maklumat lanjut :-
    Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Mon 01 Sep 2008, 1:35 pm

    Just to share drpd ebook Mentor Jutawan :

    Biasanya orang yang takut impian besar adalah mereka yang tidak ada ABU - Always Believe in Urself. Bila anda berpegang pada ABU, segala impian anda yang besar pun anda tidak akan rasa takut.
    - Abang Abu, Jutawan Usahawan

    http://www.irfankhairi.com/mentor?a_aid=a25787da

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Tue 02 Sep 2008, 3:31 pm

    Yang pertamanya untuk menjadi seorang jutawan dengan cara yang lebih bijak adalah dengan adanya Multiple streams of income. Ini bermakna wang kita yang masuk kedalam kita punya akaun biar datang dari banyak aliran pendapatan

    - Azizi Ali, Jutawan Hartanah

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Wed 03 Sep 2008, 2:45 pm

    Mutiara kata dari Mentor Jutawan hari ini:-
    Bila kita punyai matlamat kecil maka kecillah hasilnya, dan sekiranya kita punyai matlamat yang besar maka besarlah hasilnya.
    - Dato' Dr Azman Ching, Jutawan MLM


    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Fri 05 Sep 2008, 7:42 pm

    Lalu terjumpa satu formula kejayaan dimana lebih banyak buku yang saya baca, maka saya bertambah kaya.
    - Azizi Ali, Jutawan Hartanah

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Thu 25 Sep 2008, 1:50 am

    Untuk membeli ebook ini klik http://www.irfankhairi.com/mentor?a_aid=a25787da

    Harganya RM40 dan boleh di beli melalui online.



    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Mon 20 Oct 2008, 1:31 am



    TESTIMONIAL
    Tak sampai 5 minit membaca laman web mengenai Mentor Jutawan, saya terus buat pesanan tanpa ragu-ragu.

    Kenapa?

    Saya tahu betapa besarnya ilmu yang bakal diperolehi daripada ikon-ikon jutawan Malaysia yang semestinya juga menjadi mentor kepada saya secara senyap-senyap. Bukannya senang untuk mendapatkan ilmu pengetahuan yang berdasarkan pengalaman dan pengorbanan seseorang jutawan. Lagipun, bukan setakat seorang, malah 8 orang jutawan mendedahkan rahsia, tips dan strategi kejayaan mereka.

    Pastinya saya tak mahu ketinggalan mempelajari sebanyak mana yang mungkin.

    Di dalam setiap bicarawara yang diberikan, ada sahaja perkara baru yang saya pelajari - ada sahaja yang akan menjadi titik tolak kepada usaha saya untuk terus berjaya.

    Terima kasih kepada semua mentor jutawan -Dato’ Dr Fadzilah Kamsah, Azizi Ali, Chef Li, Dato’ Dr Azman Ching, Billi Lim, Datuk Hussamuddin Yaacob, Abang Abu dan Irfan Khairi.

    Setinggi tahniah diucapkan kepada Irfan Khairi kerana mencipta sebuah ebook yang padat berisi dan semestinya ada ummph!

    Kata orang putih “Success Leave Clues” (Kejayaan Ada Petunjuknya)… ebook Mentor Jutawan ini adalah petunjuknya.

    Oleh itu, jadikan ebook Mentor Jutawan sebagai panduan dan inspirasi anda untuk maju ke hadapan.

    Jika anda belum mendapatkan ebook ini lagi, pastikan anda buat pesanan pada hari ini juga.

    - Zamri Nanyan

    Harganya masih RM40. Ingin memilikinya klik http://www.irfankhairi.com/mentor?a_aid=a25787da

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Tue 21 Oct 2008, 3:38 pm

    Lagi testimonial pemilik ebook mentor jutawan, klik url ini : Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by ZulBM on Sat 25 Oct 2008, 12:43 pm

    Seperti yang anda lihat dari komen-komen pembaca, ramai tidak setuju dengan betapa murahnya harga ebook Mentor Jutawan. Harga yang lebih tinggi patut dikenakan.

    Buat masa ini, harga ebook ini adalah RM40.00. Sebagai usahawan, it make sense untuk saya tambahkan harga untuk memaksimakan keuntungan perniagaan saya. Krew-krew di Irfan Khairi Sdn Bhd juga mendesak saya setiap hari untuk meletakkan harga yang lebih tinggi dan berpatutan- lagi tinggi keuntungan syarikat, lagi tinggi bonus mereka :)! Mana tahu, saya akan tambahkan harga tidak lama lagi..

    Oleh itu, untuk memastikan anda mendapat segala ilmu mentor-mentor jutawan ini pada harga yang terendah, sebelum timbulnya keputusan untuk naikkan harga (maklumlah, harga minyak pun dah naik!) pastikan anda dapatkan mentor jutawan hari ini juga!

    Pelaburan anda hari ini untuk ilmu kekayaan & kejayaan yang tidak ternilainya dari 8 Mentor Jutawan adalah hanya RM40.00 untuk hari ini.

    *Nota: Mentor Jutawan adalah ebook (format digital) dan akan dihantar kepada anda melalui email dalam masa 24jam selepas membuat bayaran. Anda hanya 24jam sahaja daripada mengetahui permata-permata ilmu 8 Mentor Jutawan ini.

    Klik url di bawah utk memilikinya :-

    http://irfankhairi.com/mentor/?a_aid=a25787da

    ps: On a serious note, sebenarnya antara sebab kami meletakkan pada harga yang rendah adalah kerana percaya ilmu yang terkandung dalam ebook ini sebaiknya mencapai jumlah pembaca yang paling ramai. Antara misi kami juga adalah untuk jadikan ebook "Mentor Jutawan" ebook paling laris di Internet di pasaran Malaysia.

    Kami berpendapat, pada harga yang rendah, ia memudahkan anda untuk membelinya dan kami yakin anda akan setuju dengan isi kandungan ebook ini yang nilainya tidak terhingga dan tidak terkira dengan wang ringgit. Kami berharap anda pula akan mengesyorkan ebook ini kepada kenalan-kenalan anda yang akan mendapatkannya pada harga yang rendah. Maka, misi kami untuk mencapai lebih ramai pembaca akan tercapai :)

    pps: Infact, sekiranya anda syorkan ebook ini kepada kenalan anda, bukan sekadar anda dan kenalan anda mendapat ilmu yang tidak terhingga, kami akan beri anda wang Ringgit Malaysia lagi tu! Dapatkan ebook "Mentor Jutawan" dan anda juga boleh menjana pendapatan sampingan di Internet hari ini!

    Klik url di bawah utk memilikinya :-

    http://irfankhairi.com/mentor/?a_aid=a25787da

    Sponsored content

    Re: Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

    Post by Sponsored content Today at 10:17 pm


      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 10:17 pm