JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    surfer957 di JomGempaq ...

    Share

    surfer957
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 9
    Age : 28
    Location : Dalam CPU korang ... Hahahaha !!!
    Referral : tokmat
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-25

    info surfer957 di JomGempaq ...

    Post by surfer957 on Mon 25 Aug 2008, 11:37 pm

    Assalamualaikum

    Assalamualaikum & salam sejahtera untuk forumer Jom Gempaq ... Aku ni sebenarnya saja nak tengok forum ni best ke tak.... Hasil survey aku, forum ni mmg smart tapi kenapa kurang orang ha? Jangan risau.. aku akan tarik org ke sini haha

    Kepada senior, harap dpt beri tunjuk ajar smile

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by mebenk2u on Tue 26 Aug 2008, 12:33 am

    hello surfer..welcome to JG..
    Post bebanyak yer..

    Hmm..forum ni masih baru lg, sebab tu tak ramai yg online. Nanti surfer bawak lah member borak2 kat sini..

    Semoga forum ni akan menjadi lebih ceria dgn kehadiran surfer..

    Thanks for joining the JG community.

    hai


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by blackrose on Tue 26 Aug 2008, 7:45 am

    surfer957 wrote:
    Assalamualaikum

    Assalamualaikum & salam sejahtera untuk forumer Jom Gempaq ... Aku ni sebenarnya saja nak tengok forum ni best ke tak.... Hasil survey aku, forum ni mmg smart tapi kenapa kurang orang ha? Jangan risau.. aku akan tarik org ke sini haha

    Kepada senior, harap dpt beri tunjuk ajar smile

    Waalaikumsalam
    hai surfer...welcome to JG...
    selamat bergempaq dan rajinlah ke sini dan berposting ye senyumm

    terima kasih kerana sudi menjadi sebahagian drpd warga JG...
    haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by ijakstory on Tue 26 Aug 2008, 8:42 am

    surfer957 wrote:
    Assalamualaikum

    Jangan risau.. aku akan tarik org ke sini haha

    welcome suffer.. cayok cayok cayok.. hang memang best! senyumm haha haha

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by lady pink on Tue 26 Aug 2008, 8:55 am

    welcome surfer...

    Selamat bforum,
    nick surfer ni macam lady kenal, orang forum cg ke?klo salah orang,tak pe la...he he....Macam kenal je,he he

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by ijakstory on Tue 26 Aug 2008, 8:56 am

    lady pink wrote:welcome surfer...

    Selamat bforum,
    nick surfer ni macam lady kenal, orang forum cg ke?klo salah orang,tak pe la...he he....Macam kenal je,he he

    lady dari cg jugak ker..? kirim salam kat nemo..

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by lady pink on Tue 26 Aug 2008, 9:22 am

    ijakstory wrote:
    lady pink wrote:welcome surfer...

    Selamat bforum,
    nick surfer ni macam lady kenal, orang forum cg ke?klo salah orang,tak pe la...he he....Macam kenal je,he he

    lady dari cg jugak ker..? kirim salam kat nemo..

    Lady mmg dari CG juga...nanti la lady sampai kan salam...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by rasdin17 on Wed 27 Aug 2008, 10:24 am

    dah agak rmai orang cg kat sini. Apepun selamat datang sini. tolong lar meriah forum nie n ajak orang reramai

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by mebenk2u on Wed 27 Aug 2008, 9:21 pm

    Org CG? Betul ker surfer?

    P?S: kalau mixxer CG dtg sini aku tak tau siapa yg dia akan skodeng...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by spatt on Wed 27 Aug 2008, 11:32 pm

    slamat menggempaqkan ini forum!!

    p/s : CG tuh mende?

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by ijakstory on Thu 28 Aug 2008, 9:11 am

    mebenk2u wrote:

    P?S: kalau mixxer CG dtg sini aku tak tau siapa yg dia akan skodeng...

    wakakaka.. wakaka wakaka siut kau mebenk.. kau jangan sebut nama dia, jap lagi dia teropong kang..

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by ijakstory on Thu 28 Aug 2008, 9:20 am

    spatt wrote:

    p/s : CG tuh mende?

    carigold forum.. user kat sana kepala gila2 .. mod pun susah nak kawal dorang.. tapi kebanyak dorang memang best, peramah.. posting otai2 ada sampai berbelas ribu!..memang hampehlaa kalau aku nak kejar..

    (aku dah jarang lepak sana, sebab member lama2 dah takde.. huhu huhu )

    sebab tu berhijrah JOMGEMPAQ.. sebab aku yakin boleh gempaq macam CG! insyallah.. sama2lah kita menjayakannyer.. senyumm

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by iris87 on Thu 28 Aug 2008, 1:12 pm

    ijakstory wrote:
    spatt wrote:

    p/s : CG tuh mende?

    carigold forum.. user kat sana kepala gila2 .. mod pun susah nak kawal dorang.. tapi kebanyak dorang memang best, peramah.. posting otai2 ada sampai berbelas ribu!..memang hampehlaa kalau aku nak kejar..

    (aku dah jarang lepak sana, sebab member lama2 dah takde.. huhu huhu )

    sebab tu berhijrah JOMGEMPAQ.. sebab aku yakin boleh gempaq macam CG! insyallah.. sama2lah kita menjayakannyer.. senyumm

    ak pon org cg gak dl..huhu...--->nak gak menempel..bgs la ijak..impian tgg..chaiyok...

    well selamat dtg surfer.. jom kite wat gempaq??..
    hehe

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by lady pink on Thu 28 Aug 2008, 2:16 pm

    ijakstory wrote:
    spatt wrote:

    p/s : CG tuh mende?

    carigold forum.. user kat sana kepala gila2 .. mod pun susah nak kawal dorang.. tapi kebanyak dorang memang best, peramah.. posting otai2 ada sampai berbelas ribu!..memang hampehlaa kalau aku nak kejar..

    (aku dah jarang lepak sana, sebab member lama2 dah takde.. huhu huhu )

    sebab tu berhijrah JOMGEMPAQ.. sebab aku yakin boleh gempaq macam CG! insyallah.. sama2lah kita menjayakannyer.. senyumm

    aku layan CG & JG ,tapi JG ni kelemahan dier jarang orang..Klo da ramai mcm CG,baru thread bjalan laju...Posting sehari pon beribai,macam nemo...he he

    surfer957
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 9
    Age : 28
    Location : Dalam CPU korang ... Hahahaha !!!
    Referral : tokmat
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-25

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by surfer957 on Fri 05 Sep 2008, 6:53 pm

    yes...... betul tu...... aku lah surfer957 kat CG yang gile ultraman tu... haha

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by lady pink on Sat 06 Sep 2008, 8:21 am

    ijakstory wrote:
    mebenk2u wrote:

    P?S: kalau mixxer CG dtg sini aku tak tau siapa yg dia akan skodeng...

    wakakaka.. wakaka wakaka siut kau mebenk.. kau jangan sebut nama dia, jap lagi dia teropong kang..

    ui,ko owg jangan,mixxer da jadi admin kat otainet....Kat sni je dier blom skodeng,klo dier da skodeng abis kite....he he

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by lady pink on Sat 06 Sep 2008, 8:22 am

    surfer957 wrote:yes...... betul tu...... aku lah surfer957 kat CG yang gile ultraman tu... haha

    ha ha..sebab tue lady ingat2 lalat je,sapa surfer....kan betol warga yang sama juga...kih kih

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by spatt on Sat 06 Sep 2008, 9:48 am

    otainet forum psl pe ek? forex ke?

    bnyk btol forum yg aku xtau nih...

    pe kate korg listkn forum2 yg korg tau, leh la aku survey2... haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by blackrose on Sat 06 Sep 2008, 9:58 am

    ntahnye...bnyk juga forum yg aku belom pernah dgr haha
    yg aku selalu dengar

    cari forum
    jiwang.org
    lowyat

    carigold tu pon aku dengar daripada forumer CG yg ke sini haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by lady pink on Sat 06 Sep 2008, 10:29 am

    spatt wrote:otainet forum psl pe ek? forex ke?

    bnyk btol forum yg aku xtau nih...

    pe kate korg listkn forum2 yg korg tau, leh la aku survey2... haha

    otainet forum masih baru lagi..bulan ogos ari tu di tubuhkan..blom banyak owg lagi p best,macam CG ni juga...bole juga jengok2 sana, lady pakai nick sama juga - lady pink....

    ~otainet.com
    ~infobintulu.com
    ~carigold.com
    ~arenaGold.com

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by spatt on Sat 06 Sep 2008, 11:00 am

    ade x yg baru lg slain otainet?

    cmne nk cri forum2 baru ni slain dpd mulut ke mulut?

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by lady pink on Sat 06 Sep 2008, 11:06 am

    spatt wrote:ade x yg baru lg slain otainet?

    cmne nk cri forum2 baru ni slain dpd mulut ke mulut?

    ntah la,besa lady kena invite dari member2...JG ni pon meben yang kenalkan...

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by spatt on Sat 06 Sep 2008, 7:06 pm

    oww...

    mlm ni nk register otainet... haha

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by mebenk2u on Mon 08 Sep 2008, 2:15 am

    cari ler forum2 tu spatt..makin jauh merantau..eh..berforum makin banyaklah kenalan.. senyum


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by ijakstory on Mon 08 Sep 2008, 5:50 am

    nasib baik aku dah kawin.. kalau idak.. semua awek mana2 forum aku jelajah... hehehe

    Sponsored content

    info Re: surfer957 di JomGempaq ...

    Post by Sponsored content Today at 8:40 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 8:40 pm