JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    A.W. Surveys- Pengalaman Baru Buat Survey Percuma

    Share

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    A.W. Surveys- Pengalaman Baru Buat Survey Percuma

    Post by Lee99 on Tue 19 Aug 2008, 10:38 pm

    Mari kita sama-sama cuba cari duit secara FREE tanpa modal. A.W. Surveys ni pun patut kita manfaatkan. Lumayan juga kerana dengan kembangkan kepada kawan-kawan kita, seorang yg mendaftar dibayar $1.25USD. Cukup $75.00 boleh draw ke PayPal.

    Tips mudah untuk dapat duit atau dapat bayaran dari A.W. Survey ni :

    1. Korang jawab semua survey AWsurvey bila korang login nanti.
    2. Dapatkan seramai mungkin downline yang korang boleh capai.
    3. Promosi kene selalu dan promosi.
    4. Promosi lagi
    5. Korang ikut langkah ke 3 dan ke 4.

    So, jika korang ikut tips mudah nih, insya-Allah korang pun leh dapat payment.
    So, jika korang rasa korang boleh percaya menda nih. Korang leh join. Kalau tak nak, aku tak paksa. Aku akui cukup susah orang nk percaya dan cukup susah orang nak capai payout. Tapi usaha tangga kejayaan kan? Maklumlah, program nih free aje dan tak susah. Jawab soalan survey dan promosi cari orang. Duplicate je promosi tiap2 hari.

    So, jika korang mahu register. Sila lakukan sekarang.

    http://tinyurl.com/66pjxu

      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 10:23 am