JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Tak Kenal Tak Cinta

    Share

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Thu 21 Aug 2008, 12:46 pm

    ijakstory wrote:
    oit! ni perut original maa..tiada implan silikon wafer... gambo kahwin? errr.. aku ni penyegan orangnyer.. nanti orang panggil aku, abang pink.. wakaka
    bnyaklah ko punye penyegan haha
    dah tu...mmg ko suka pink kan? razz:P:P

    afzai...
    takdelah...kitorg mmg camni haha
    pantang jumpa (maksudnya pantang jumpe posting ijak) haha
    maaflah ye kerana menghuru-harakan umah bang afzai haha hehehe

    *** ni ha...pict saye...utk hari ni je saye pakai...utk tatapan warga JG semua haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by rasdin17 on Thu 21 Aug 2008, 1:26 pm

    mjur tengok x kena bayar. Kalo bayar rose mesti dah kaya punya. Ijak tunjuk lar gambo kawin warna pink. Mesti comey punya gambo

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Thu 21 Aug 2008, 4:47 pm

    rasdin17 wrote:mjur tengok x kena bayar. Kalo bayar rose mesti dah kaya punya. Ijak tunjuk lar gambo kawin warna pink. Mesti comey punya gambo
    statement rasdin ni seolah membuktikan sesuatu hmm
    seolah membuktikan aku sememangnya cantik haha
    sebab ramai yg akan tengok avatar aku wakaka

    *** perasannye akuuuuuuuuuuu wakaka


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Fri 22 Aug 2008, 12:52 am

    rasdin17 wrote:mjur tengok x kena bayar. Kalo bayar rose mesti dah kaya punya. Ijak tunjuk lar gambo kawin warna pink. Mesti comey punya gambo

    isk.. i seganlaaaa... abg rasdin.. aww aww awww..

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Fri 22 Aug 2008, 12:57 am

    blackrose wrote:
    statement rasdin ni seolah membuktikan sesuatu hmm
    seolah membuktikan aku sememangnya cantik haha
    sebab ramai yg akan tengok avatar aku wakaka

    comel gak kak rose kita ni (teringat aku kat iris).. rambut pun panjang.. kalau libas mesti putus kapla orang.. sesuai tajuk criter Gadis Misteri Berlibas Rambut (cerita movie akan datang di panggung wayang, datangla beramai nanti2.. akulah pengarah filem tuu..)
    haha haha haha

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Fri 22 Aug 2008, 1:40 am

    ijakstory wrote:
    blackrose wrote:
    statement rasdin ni seolah membuktikan sesuatu hmm
    seolah membuktikan aku sememangnya cantik haha
    sebab ramai yg akan tengok avatar aku wakaka

    comel gak kak rose kita ni (teringat aku kat iris).. rambut pun panjang.. kalau libas mesti putus kapla orang.. sesuai tajuk criter Gadis Misteri Berlibas Rambut (cerita movie akan datang di panggung wayang, datangla beramai nanti2.. akulah pengarah filem tuu..)
    haha haha haha

    ha... , affraid terkejut pun ada. sekali bukak thread aku ni ada avatar baru. Apa ni ijak?? BalckRose dah berani paparkan kejelitaannya ko bila lagi..gambar kahwin warna pink.

    Buktikan pada blackrose yang ko lebih berani pada dia..betul tak Rose ??

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Fri 22 Aug 2008, 8:57 am

    ijakstory wrote:
    comel gak kak rose kita ni (teringat aku kat iris).. rambut pun panjang.. kalau libas mesti putus kapla orang.. sesuai tajuk criter Gadis Misteri Berlibas Rambut (cerita movie akan datang di panggung wayang, datangla beramai nanti2.. akulah pengarah filem tuu..)
    haha haha haha
    tulah...aku dah cakap dah...aku mmg lawa haha (adehlah...perasannya aku) haha
    skarang dah potong rambutlah jak...dah rambut pendek paras bahu...
    tp masih boleh libas lg haha

    asal jak? iris muka cam aku ke? mehlah siarkan gambar iris yg cute seperti aku itu haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Fri 22 Aug 2008, 8:58 am

    Afzai Afandi wrote:
    ha... , affraid terkejut pun ada. sekali bukak thread aku ni ada avatar baru. Apa ni ijak?? BalckRose dah berani paparkan kejelitaannya ko bila lagi..gambar kahwin warna pink.

    Buktikan pada blackrose yang ko lebih berani pada dia..betul tak Rose ??
    haaa...tulah kannnnnnnnn haha
    tp ijak pernah posting gambar kawen dia ari tu...
    aku dah pernah tengok dah gambar ijak...
    tp dia tak nak pulak jadikan avatar gambar tu haha
    kalolah aku boleh edit avatar dia...akan ku letak gambar dia di situ wakaka


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Fri 22 Aug 2008, 9:53 am

    blackrose wrote:
    tulah...aku dah cakap dah...aku mmg lawa haha (adehlah...perasannya aku) haha
    skarang dah potong rambutlah jak...dah rambut pendek paras bahu...
    tp masih boleh libas lg haha

    asal jak? iris muka cam aku ke? mehlah siarkan gambar iris yg cute seperti aku itu haha

    iris? mana bley.. nanti dia santau aku kalau letak pic dia kat sini..( hang sendiri le cakap dgn dia.. hehehe..)

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Fri 22 Aug 2008, 9:55 am

    blackrose wrote:

    kalolah aku boleh edit avatar dia...akan ku letak gambar dia di situ wakaka

    kau jangan nak ngada ros... ish ish jangan yer... sembah

    aku tahu kau mesti fokus kat perut aku tu... cis cis cis.. mad

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Fri 22 Aug 2008, 9:57 am

    Afzai Afandi wrote:
    pada blackrose yang ko lebih berani pada dia..betul tak Rose ??

    aku hanya berani time malam jumaat jer... hari lain aku segan.. haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Fri 22 Aug 2008, 2:51 pm

    ijakstory wrote:

    kau jangan nak ngada ros... ish ish jangan yer... sembah

    aku tahu kau mesti fokus kat perut aku tu... cis cis cis.. mad
    wakakakakak wakaka
    camne ko tau ek? aku baru nak wat tadi haha

    perut ko hensem ape jak haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Fri 22 Aug 2008, 3:54 pm

    macam hot jer citer perut ni... lelaki yg dah kahwin nampak lebih seksi jika memiliki perut yang agak terkedepan :) nasib baik perut aku tak nampak dalam avatar tu

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by rasdin17 on Fri 22 Aug 2008, 3:58 pm

    tapi mmg plik mcm mana perut laki boleh mara ke barisan hadapan lpas kahwin. Tapi semua jgn khuatir bln pose dah nak tiba. Sapa nasib baik perut bleh kempis skit. Tapi kalo x kisah wat apa nak pkir ckp orang. Perut mara ke depan isteri mesti ingat xde pom lain nak kot huhu

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Admin on Fri 22 Aug 2008, 3:59 pm

    Afzai Afandi wrote:macam hot jer citer perut ni... lelaki yg dah kahwin nampak lebih seksi jika memiliki perut yang agak terkedepan :) nasib baik perut aku tak nampak dalam avatar tu

    perut afzai kedepan gak ke? haha sekali sekala tu tunjukkanlah kat ktorg perut tu.. hehe

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by rasdin17 on Fri 22 Aug 2008, 4:03 pm

    [perut afzai kedepan gak ke? haha sekali sekala tu tunjukkanlah kat ktorg perut tu.. hehe[/quote]

    Xkan nak wat pertandingan perut boroi gak kot. Bila dah kahwin excercise dah kurang sb tue perut mudah mara

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Fri 22 Aug 2008, 7:59 pm

    Afzai Afandi wrote:macam hot jer citer perut ni... lelaki yg dah kahwin nampak lebih seksi jika memiliki perut yang agak terkedepan :) nasib baik perut aku tak nampak dalam avatar tu
    wakakakakak haha
    aku baru nak perli haha
    nasib baik orgnye dah cakap dulu haha

    perut tulah yg seksi tu sbenarnya... haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Fri 22 Aug 2008, 8:01 pm

    rasdin17 wrote:tapi mmg plik mcm mana perut laki boleh mara ke barisan hadapan lpas kahwin. Tapi semua jgn khuatir bln pose dah nak tiba. Sapa nasib baik perut bleh kempis skit. Tapi kalo x kisah wat apa nak pkir ckp orang. Perut mara ke depan isteri mesti ingat xde pom lain nak kot huhu
    hah??? sape cakap takde org pompan nak? haha
    org pompan kalo dah gatal tu..dia nak jugak... haha
    tak kira perut besar ke kempis ke...laki org ke bujang ke haha haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Fri 22 Aug 2008, 10:40 pm

    blackrose wrote:
    rasdin17 wrote:tapi mmg plik mcm mana perut laki boleh mara ke barisan hadapan lpas kahwin. Tapi semua jgn khuatir bln pose dah nak tiba. Sapa nasib baik perut bleh kempis skit. Tapi kalo x kisah wat apa nak pkir ckp orang. Perut mara ke depan isteri mesti ingat xde pom lain nak kot huhu
    hah??? sape cakap takde org pompan nak? haha
    org pompan kalo dah gatal tu..dia nak jugak... haha
    tak kira perut besar ke kempis ke...laki org ke bujang ke haha haha

    memang pelik kan rasdin.... buncit lelaki tak der due date maaaaaaa.. !!

    aku agree ngan ko rose.... orang perempuan kalo dah gatal memang suka digaru..yang peliknya tak nak garu sendiri pulak. Nak suruh oarang lain garu. Yang peliknya ada jugak yang suka digaru oleh laki orang haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Fri 22 Aug 2008, 11:45 pm

    Afzai Afandi wrote:
    aku agree ngan ko rose.... orang perempuan kalo dah gatal memang suka digaru..yang peliknya tak nak garu sendiri pulak. Nak suruh oarang lain garu. Yang peliknya ada jugak yang suka digaru oleh laki orang haha
    wakakakakakak wakaka
    lawak jugak bang afzai nih haha

    wah...dah masuk bab garu nih... haha
    tp kadang yg menggaru tu suka jugak..yg digaru apalagi... haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Sat 23 Aug 2008, 12:20 am

    bermula dengan citer perut...sekarang citer garu2 pulak..hehe

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Sat 23 Aug 2008, 8:37 am

    apa ni... cerita perut2 ni.. ieee, geli aku.. haha

    (rose telah membawa virus stomach! hampir tersebar seluruh forum!)

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by rasdin17 on Sat 23 Aug 2008, 9:20 am

    [hah??? sape cakap takde org pompan nak? haha
    org pompan kalo dah gatal tu..dia nak jugak... haha
    tak kira perut besar ke kempis ke...laki org ke bujang ke haha haha
    [/quote]

    memang pelik kan rasdin.... buncit lelaki tak der due date maaaaaaa.. !!

    aku agree ngan ko rose.... orang perempuan kalo dah gatal memang suka digaru..yang peliknya tak nak garu sendiri pulak. Nak suruh oarang lain garu. Yang peliknya ada jugak yang suka digaru oleh laki orang haha[/quote]

    Setuju dgn korang. Bila dah suka muka mcm apa pun xkisah. Perut buncit sentiasa hangat bila duk dkat. Bab garu pin bahaya. Skang nie rmai jer pom orang garu laki orang. Sian anak2 kat umah nanti

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by lady pink on Sat 23 Aug 2008, 9:41 am

    rasdin17 wrote:[hah??? sape cakap takde org pompan nak? haha
    org pompan kalo dah gatal tu..dia nak jugak... haha
    tak kira perut besar ke kempis ke...laki org ke bujang ke haha haha

    memang pelik kan rasdin.... buncit lelaki tak der due date maaaaaaa.. !!

    aku agree ngan ko rose.... orang perempuan kalo dah gatal memang suka digaru..yang peliknya tak nak garu sendiri pulak. Nak suruh oarang lain garu. Yang peliknya ada jugak yang suka digaru oleh laki orang haha[/quote]

    Setuju dgn korang. Bila dah suka muka mcm apa pun xkisah. Perut buncit sentiasa hangat bila duk dkat. Bab garu pin bahaya. Skang nie rmai jer pom orang garu laki orang. Sian anak2 kat umah nanti[/quote]

    tue kira kes tue...parah2,sikap orang sekarang sukar nak jangka...

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Sat 23 Aug 2008, 12:59 pm

    lady pink wrote:
    rasdin17 wrote:[hah??? sape cakap takde org pompan nak? haha
    org pompan kalo dah gatal tu..dia nak jugak... haha
    tak kira perut besar ke kempis ke...laki org ke bujang ke haha haha
    memang pelik kan rasdin.... buncit lelaki tak der due date maaaaaaa.. !!
    aku agree ngan ko rose.... orang perempuan kalo dah gatal memang suka digaru..yang peliknya tak nak garu sendiri pulak. Nak suruh oarang lain garu. Yang peliknya ada jugak yang suka digaru oleh laki orang haha
    Setuju dgn korang. Bila dah suka muka mcm apa pun xkisah. Perut buncit sentiasa hangat bila duk dkat. Bab garu pin bahaya. Skang nie rmai jer pom orang garu laki orang. Sian anak2 kat umah nanti[/quote]
    tue kira kes tue...parah2,sikap orang sekarang sukar nak jangka...[/quote]

    banyak sekarang pom org garu laki orang.... Korang pernah ker alami situasi ini ?? ataupun mungkin korang pernah ada pengalaman sendiri, pengalaman kengkawan, pengalaman jiran, pengalaman rakan sepejabat atau pun pengalaman sedara mara korang?? Amacam..jom kita bincangkan di sini... haha

    Sponsored content

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Sponsored content Today at 10:22 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 10:22 am