JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Tak Kenal Tak Cinta

    Share

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Admin on Wed 20 Aug 2008, 3:04 am

    Afzai Afandi wrote:terima kasih bahulu manis ....orang pantai timur panggil buoh ulu haha

    Avatar tu gambar sendiri ker?? manalah tahu avatarnya pompuan tapi hakikatnya lelaki.. affraid

    kalo betul lah bahulu ni mcm muka kat avatar tu, confirm aku ngorat die ni.. haha

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Wed 20 Aug 2008, 3:13 am

    naik tanduk ker admin haha so bahulu ni jantan lah yer !! tak gitu ker admin

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Admin on Wed 20 Aug 2008, 3:22 am

    Afzai Afandi wrote:naik tanduk ker admin haha so bahulu ni jantan lah yer !! tak gitu ker admin

    yup..jantan rupanya die ni, speses kte gak lah..adoi, tapi avatar tu memang cantik gler.. haha dlu2 aku pun ingatkan betina, rupa-rupanya jantan jugak..tapi sape pompuan kat avatar bahulu tu ye?? hmm1 yg pasti avatar tu bukan sorang jantan mcm bahulu ni.. hehe

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by rasdin17 on Wed 20 Aug 2008, 9:28 am

    baru nak calonkan bahulu kat afzai utk calon sorang lagi. Skali sama spesis lar plak. Kalo test bahulu mcm dalam avatar mmg superb lar. apa azam afzai sempena birhday ke 35 ?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 9:37 am

    wah..kalo org laki...meriah ye nampak pompuan cantik haha
    yg tak cantik cam kita ni sape nak pandang sedeh

    pst bahulu...ko ngaku jelah avatar tu gambor ko...
    dah ramai dah tanya ni... haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by usmy on Wed 20 Aug 2008, 9:54 am

    hai afzai,

    welcome to JG. Salam perkenalan.

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Wed 20 Aug 2008, 8:15 pm

    salam perkenalan juga dari saya. Nak tahu perkembangan saya jenguk2 lah selalu kat blog saya :)

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Wed 20 Aug 2008, 8:19 pm

    Admin wrote:
    Afzai Afandi wrote:naik tanduk ker admin haha so bahulu ni jantan lah yer !! tak gitu ker admin

    yup..jantan rupanya die ni, speses kte gak lah..adoi, tapi avatar tu memang cantik gler.. haha dlu2 aku pun ingatkan betina, rupa-rupanya jantan jugak..tapi sape pompuan kat avatar bahulu tu ye?? hmm1 yg pasti avatar tu bukan sorang jantan mcm bahulu ni.. hehe

    harap bahulu dapat tampilkan diri di sini perjelaskan siapakah wajah disebalik avatar tu.. kot2 nanti leh rekemen kat admin

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Wed 20 Aug 2008, 8:23 pm

    rasdin17 wrote:baru nak calonkan bahulu kat afzai utk calon sorang lagi. Skali sama spesis lar plak. Kalo test bahulu mcm dalam avatar mmg superb lar. apa azam afzai sempena birhday ke 35 ?

    ko biar betul haha . Pasal azam aku sempena birthday aku ni..sama jer azam ngan azam tahun baru...teruskan perjuangan yang belum selesai dan perbaiki mana2 bahagian yang longgar supaya lebih ketat dan mampat

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Wed 20 Aug 2008, 8:26 pm

    blackrose wrote:wah..kalo org laki...meriah ye nampak pompuan cantik haha
    yg tak cantik cam kita ni sape nak pandang sedeh

    pst bahulu...ko ngaku jelah avatar tu gambor ko...
    dah ramai dah tanya ni... haha

    Apa pulak tak pandang balckrose....bila bukak jer Forum ni...sure pandang avatar ko. A'ah kan... baik ko ngaku jer tu ko wahai bahulu..biar ramai jantan yg terkena yeaaa

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 8:51 pm

    blackrose wrote:wah..kalo org laki...meriah ye nampak pompuan cantik haha
    yg tak cantik cam kita ni sape nak pandang sedeh

    hah? huhu sedihnyer aku dengar... huhu... (nanti kalau kitorang pandang kau nanti, takut suami hang jeling2 kat kita orang.. haha )

    to AFZAI.. welcome..

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Wed 20 Aug 2008, 8:59 pm

    sama2 ijak..ada masa terluang aku jemput ko ke blog aku :) spesel invite

    leto manai
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 257
    Age : 35
    Referral : mebenk2u
    JGR : 500
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-17

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by leto manai on Wed 20 Aug 2008, 10:02 pm

    ijakstory wrote:
    blackrose wrote:wah..kalo org laki...meriah ye nampak pompuan cantik haha
    yg tak cantik cam kita ni sape nak pandang sedeh

    hah? huhu sedihnyer aku dengar... huhu... (nanti kalau kitorang pandang kau nanti, takut suami hang jeling2 kat kita orang.. haha )

    to AFZAI.. welcome..

    jeling2 jer takpe,kalo bagi buku 5 parah lah nanti..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 10:20 pm

    Afzai Afandi wrote:
    Apa pulak tak pandang balckrose....bila bukak jer Forum ni...sure pandang avatar ko. A'ah kan... baik ko ngaku jer tu ko wahai bahulu..biar ramai jantan yg terkena yeaaa
    kira aku ni lawa jugaklah ek?
    tulah...aku dah agak dah..aku lawa..sebab korg asyik pandang aku...
    hubby aku pon cakap aku lawa... haha haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 10:23 pm

    ijakstory wrote:
    hah? huhu sedihnyer aku dengar... huhu... (nanti kalau kitorang pandang kau nanti, takut suami hang jeling2 kat kita orang.. haha )

    to AFZAI.. welcome..
    hahahaha wakaka
    suami aku baik...dia sekadar jeling je...
    dia pon bangga jugak tu sebab bini dia cantik...org pandang bini dia haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Wed 20 Aug 2008, 10:36 pm

    blackrose wrote:
    Afzai Afandi wrote:
    Apa pulak tak pandang balckrose....bila bukak jer Forum ni...sure pandang avatar ko. A'ah kan... baik ko ngaku jer tu ko wahai bahulu..biar ramai jantan yg terkena yeaaa
    kira aku ni lawa jugaklah ek?
    tulah...aku dah agak dah..aku lawa..sebab korg asyik pandang aku...
    hubby aku pon cakap aku lawa... haha haha

    Hubby ko kalo cakap ko tak lawa melampau ler... Tuhan jadikan semua manusia cantik rupanya termasuklah blackrose kan !!

    Apa kata tukar jer avatar tu..tampilkan kecantikan wajah blackrose yang sebenar ..hehehe, ada berani haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 10:40 pm

    Afzai Afandi wrote:
    Hubby ko kalo cakap ko tak lawa melampau ler... Tuhan jadikan semua manusia cantik rupanya termasuklah blackrose kan !!

    Apa kata tukar jer avatar tu..tampilkan kecantikan wajah blackrose yang sebenar ..hehehe, ada berani haha
    hahahah...aku beranii jek...
    tp sayanglah nak tukar avatar tu...avatar tu adiex buatkan utk aku... haha

    nantilah aku letak kat gallery...ari tu dah letak dah...
    tp si ijak tu kate nak letak...tak letak pon...
    aku pon delete lah haha hehhe


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Wed 20 Aug 2008, 10:53 pm

    ok...lepas ni ko pakat semula ngan si ijakstory tu..letak balikkat gallery tu.

    P.s.Ijakstory ni pun..pompuan jugak ker haha

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 11:02 pm

    Afzai Afandi wrote:
    P.s.Ijakstory ni pun..pompuan jugak ker haha

    nama ijak tu perempuan ke brader.. aiseh.. biar betul.. aku tulen bang...

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 11:04 pm

    leto manai wrote:
    jeling2 jer takpe,kalo bagi buku 5 parah lah nanti..

    aku tepis!

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 11:05 pm

    blackrose wrote:
    kira aku ni lawa jugaklah ek?
    tulah...aku dah agak dah..aku lawa..sebab korg asyik pandang aku...
    hubby aku pon cakap aku lawa... haha haha

    kohok! kohok! terbatuk laak aku.. wekk

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 11:08 pm

    blackrose wrote:

    nantilah aku letak kat gallery...ari tu dah letak dah...
    tp si ijak tu kate nak letak...tak letak pon...
    aku pon delete lah haha hehhe

    letak? mana bleh.. bini tak bagi.. katanyer, ramai org JG nak kawin cepat2 kalau
    tertengok avatar aku nanti...

    (Sorila rose.. aku tak ingat .. gambar tu tah mana hilangnyer) hehe...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by blackrose on Thu 21 Aug 2008, 8:51 am

    ijakstory wrote:
    letak? mana bleh.. bini tak bagi.. katanyer, ramai org JG nak kawin cepat2 kalau
    tertengok avatar aku nanti...

    (Sorila rose.. aku tak ingat .. gambar tu tah mana hilangnyer) hehe...
    huh! yelah dorg nak kawen tengok avatar ko sebab dorg cakap
    kalo ijak yg perut boncit camtu boleh laku...mesti dorg pon boleh laku
    tu sebab dorg kawen...tak nak kalah dgn ko wakaka

    alah...ko amek jelah gambar kawen ko ari tu..letak kat gallery haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by ijakstory on Thu 21 Aug 2008, 9:21 am

    blackrose wrote:
    huh! yelah dorg nak kawen tengok avatar ko sebab dorg cakap
    kalo ijak yg perut boncit camtu boleh laku...mesti dorg pon boleh laku
    tu sebab dorg kawen...tak nak kalah dgn ko wakaka

    alah...ko amek jelah gambar kawen ko ari tu..letak kat gallery haha

    oit! ni perut original maa..tiada implan silikon wafer... gambo kahwin? errr.. aku ni penyegan orangnyer.. nanti orang panggil aku, abang pink.. wakaka

    Afzai Afandi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 39
    Age : 43
    Location : Bandar Baru Tambun
    JGR : 70
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-18

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Afzai Afandi on Thu 21 Aug 2008, 12:07 pm

    mekasih rose n ijak...memeriahkan umah aku ni. Korang ni macam ada rentetan citer jer..dah kenal mengenali secara offline ker ...sampai perut punya citer pun ada affraid

    Sponsored content

    marah Re: Tak Kenal Tak Cinta

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 4:22 am