JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Sapa Nak Try Bisnes SMS

    Share

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Sapa Nak Try Bisnes SMS

    Post by ifilasaila on Mon 04 Aug 2008, 10:15 pm

    Biasa jumpa iklan ON, ON tu x? dan UNDI, UNDI macam kat tv tue..
    klu berminat, saya ada kawan yg buat bisnes tu, pakej lebih murah drp Mobile Income dan pakej call centre yg lain yg berpuluh2 ribu tu.

    sedangkan modal dalam rm3000 je, dan melalui pakej m-arena ni,kita blh mulakan dgn RM999 shj, dan baki bayaran blh dibuat scra ansuran ataupun ditolak daripada keuntungan bisnes sms itu nanti...




    Maklumat lanjut blh hubungi saya di talian 019-2248748 atau 019-2248747 TQ

      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:15 am