JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Salam buat semua

    Share

    thar11q
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 3
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-28

    Salam buat semua

    Post by thar11q on Tue 29 Jul 2008, 2:14 am

    Saya Sofian nama betul, baru join group ni... org Kuantan.. masih bekerja makan gaji dan tgh struggle dlm business.. ada company s/b ... tapi tak buat duit pun ... masih tercari cari business yg bagus dan masalah modal dan hutang yg semakin meninggi ...
    join group ni nak tambah network ... dpt tip2 berguna, berkongsi pengalaman, support menyaport members lain dan kongsi kekayaan dibumi Allah ini.
    Skrg tgh mengusahakan Jeli Kelapa (homemade) dgn biras... sesapa nak order atau nak pasarkan boleh la contact... buat kat beserah, Kuantan... sambutan tu okey la buat masa ni ...mai la rasa ... memang puas hati ... kalau nak cuba boleh dtg kat Restoren Berkembar (kedai nasi lemak beserah). ada jual kat situ tiap2 mlm.
    Sesapa yg byk duit tu boleh la beli/simpan emas bawah syrkt ahrahnu. Saya agent Kuantan... Modal memang besar tapi berbaloi dan selamat...nak tahu lebih lanjut boleh la lawati
    sofiansharif.blogspot.com, etikaemas.com.
    So, salam perkenalan utk semua... good

    Bahulu Manis
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 567
    Age : 28
    Location : Pengkalan Chepa, Kelantan
    JGR : 1110
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-18

    Re: Salam buat semua

    Post by Bahulu Manis on Tue 29 Jul 2008, 6:00 am

    welcome to jomGempaq bro thar11q...
    aktifkan la diri anda kt cni er...


    _________________

    http://www.bahulumanis.blogspot.com
    Dapat gak tambah satu post lagi arini

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Salam buat semua

    Post by blackrose on Tue 29 Jul 2008, 7:51 am

    salam perkenalan thar11q
    welcome to JG...selamat bergempaq
    semoga mendapat dan boleh berkongsi ilmu dalam dunia perniagaan di sini
    senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Salam buat semua

    Post by ijakstory on Tue 29 Jul 2008, 7:46 pm

    welcome thar... welcome my fren

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Salam buat semua

    Post by iris87 on Tue 29 Jul 2008, 10:21 pm

    salam..selamat dtg..jom wat gempaq...bnyk info2 menarik psl perniagaan tu..hee

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Salam buat semua

    Post by lady pink on Sat 23 Aug 2008, 11:35 am

    selamat bkenalan

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Salam buat semua

    Post by rasdin17 on Sat 23 Aug 2008, 11:47 am

    thar kawan dengan yantie ker? Pnah dengar sorang techinicon yang jual jeli kelapa kat ktn dpat dalam 1k sebulan. Apa yang thar nak biz?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Salam buat semua

    Post by reez80 on Tue 16 Sep 2008, 2:25 pm

    Assalamualaikum....

    salam perkenalan dari aku...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Salam buat semua

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 1:33 pm

    selamat datang ke JG, thar........apa khabar......

    Sponsored content

    Re: Salam buat semua

    Post by Sponsored content Today at 5:46 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:46 am