JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    MayFirst Product - Sihat~Cantik~Hebat

    Share

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    MayFirst Product - Sihat~Cantik~Hebat

    Post by sara on Sun 27 Jul 2008, 6:01 pm

    Perhatian kepada Moderator seksyen ini..kalau tersalah tempat minta movekan ye..TQ

    MayFirst Nano FIR LIngerie:

    Produk pelangsing badan dari Mayfirst dengan FIR Teknologi NANO



    -Melangsingkan dan merampingkan badan.
    -Menggalakkkan pembakaran lemak.
    -Melancarkan peredaran darah dan membuang angin dalam badan.
    -Membuang toksin melalui sistem perpeluhan.
    -Mengempiskan perut yang buncit.
    -Mengecilkan pinggang dari 2cm hingga 4cm.
    -Menyokong bahagian tulang belakang dan mengangkat pinggul ke tempat asal.
    -Ia tidak panas, menyerap peluh dan selesa dipakai.


    Panduan untuk membeli MayFirst Nano FIR mengikut saiz :

    Saiz Ukuran Pinggang Ukuran Pinggul
    M 25" - 28" 33"- 36"
    L 29" - 32" 37" - 40"
    XL 33" - 36" 41" - 44"
    XXL 37" - 40" 45" - 48"

    Kod:
    NANO M - Slimline NANO FIR LINGERIE (M)
    NANO L - Slimline NANO FIR LINGERIE (L)
    NANO XL - Slimline NANO FIR LINGERIE (XL)
    NANO XX - Slimline NANO FIR LINGERIE (XXL)

    Harga:
    1.Semenanjung Malaysia=Rm299
    2.Sabah/Sarawak=Rm329

    Pembayaran:
    1.Maybank-Bank deposit/online transfer

    Kos penghantaran:
    1.Semenanjung Malaysia=Rm10
    2.Sabah/sarawak=Rm7

    Maklumat lanjut hubungi:
    1.sms : 0138761310
    2.email : jdie_family@hotmail.com
    3.ym : jdief_family@yahoo.com


    Last edited by sara on Mon 28 Jul 2008, 6:52 pm; edited 1 time in total


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: MayFirst Product - Sihat~Cantik~Hebat

    Post by sara on Mon 28 Jul 2008, 6:40 pm

    Bengkung Moden cantikkan Badan

    SET bengkung mengembalikan bentuk badan wanita dapat memberi keyakinan apabila berdepan orang ramai.

    Bengkung moden kini mempunyai ciri khas yang lebih baik untuk kesihatan dan kecantikan wanita. MayFirst Nano FIR mempunyai ciri cahaya infra merah baik untuk kesihatan secara menyeluruh.

    Kajian mendapati FIR akan menyebabkan molekul air dalam sel pada organ dan tubuh badan manusia bergetar dalam lingkungan frekuensi yang sama. Pemakaian set bengkung ini yang disulam dengan teknologi ini akan memberi tindak balas kepada badan dan menghasilkan lebih banyak haba menyebabkan saluran darah mengembang, perjalanan darah lebih lancar, penghantaran nutrien ke seluruh badan lebih sempurna.

    Ia turut membantu memudahkan proses pengeluaran bahan buangan daripada sel badan sekali gus membuatkan badan menjadi lebih bertenaga, cergas, sihat dan ceria.

    MayFirst Nano FIR juga mempunyai tetulang stereoskopik pada belakang . Tetulang membantu memperbaiki serta mengukuhkan struktur tulang belakang dan berfungsi mengatasi masalah tulang belakang bongkok, diska tergelincir dan sakit pinggang. Selain itu ia dapat mengecilkan pinggang 2cm hingga 4cm. Pinggang jadi ramping serta kelihatan langsing.

    MayFirst Nano FIR girdle pula dapat mengempiskan perut yang buncit serta mengangkat pinggul ke tempat asal. Pinggul kelihatan lebih cantik dan seksi.

    INFO: Bagaimana FIR berfungsi?

    1- FIR menembusi kulit
    2 - Tindak balas resonan ke atas molekul air
    3 - Molekul air bergetar lebih kuat
    4 - Lebih banyak tenaga digunakan
    5 - Lebih haba dihasilkan
    6 - Salur darah mengembang
    7 - Perjalanan darah lebih lancar
    8 - Penghantaran nutrien dan pembuangan toksik lebih berkesan sel badan lebih segar
    9 - Badan menjadi segar, cergas dan ceria.

    Keistimewaan FIR

    Melancarkan perjalanan darah dalam tubuh
    Meningkatkan kadar metabolisma
    Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
    Mengeluarkan peluh asid
    Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
    Mengekalkan kesegaran badan
    Mengurangkan kandungan asid dalam darah
    Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
    Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan


    Penggunaan FIR merawat
    Antikanser terutama kanser payu dara
    Lemah tenaga batin
    Kencing manis
    Darah tinggi
    Lemah jantung
    Gout, migrain
    Asma
    Sakit belakang dan pinggang
    Batu Karang

    MayFirst Nano FIR amat sesuai kepada ibu ibu yang ingin mengembalikan bentuk tubuh badan selepas bersalin.

    Kepada yang berminat boleh menghubungi:
    1.sms - 0138761310
    2.email - jdie_family@hotmail.com
    3.ym -jdie_family@yahoo.com


    Last edited by sara on Fri 01 Aug 2008, 11:56 am; edited 1 time in total


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: MayFirst Product - Sihat~Cantik~Hebat

    Post by ijakstory on Wed 30 Jul 2008, 4:34 pm

    fuh hebat gambar diatas.. err, betulker boleh dapat badan fit macam tu.. (badan bini aku tulang besor..)

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: MayFirst Product - Sihat~Cantik~Hebat

    Post by sara on Fri 01 Aug 2008, 11:55 am

    member yang pakai kata ia bagus untuk kekalkan badan solid..tulang besar rasanya tak ada masalah..yang penting badan sihat~cantik~HEBAT..sebab MayFirst Lingerie/corset ni ada FIR. .kat bawah tu adalah antara keistemewaanya:

    Keistimewaan FIR

    Melancarkan perjalanan darah dalam tubuh
    Meningkatkan kadar metabolisma
    Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
    Mengeluarkan peluh asid
    Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
    Mengekalkan kesegaran badan
    Mengurangkan kandungan asid dalam darah
    Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
    Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan

    ibu sya yang dah 40-an pun pakai..
    pertama kali pakai antara tindakbalasnya ialah badan akan rasa sakit sakit mcm demam, kencing kuning berbau..
    ijak sy sendiri pun pakai..pakai waktu malam lg berkesan..


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: MayFirst Product - Sihat~Cantik~Hebat

    Post by sara on Fri 01 Aug 2008, 9:53 pm

    kalau nak lagi berkesan boleh pakai..
    Body Contour Gel
    Body Contour gel MayFirst ini Diperkaya dengan ekstrak semulajadi seperti Aqua, Ekstrak Aloe Vera, Ekstrak Pegaga, Peppermint, Glycerin.

    Body Contour Gel MayFirst dapat:
    Mengurangkan kemunculan bentuk-bentuk garisan di pinggul, paha dan perut.
    Menegangkan kulit yang kendur dan berselulit.
    Membuang lebihan toksin.
    Melancarakan peredaran darah.
    Membentuk semula rupa bentuk badan.

    Cara penggunaan :
    Sapukan MayFirst Body Contour Gel mengikut arah lawan jam dan sapu rata di atas permukaan kulit yang bersih dengan tumpuan diberikan kepada bahagian yang bermasalah terutamanya kawasan yang mempunyai selulit.



    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    Sponsored content

    Re: MayFirst Product - Sihat~Cantik~Hebat

    Post by Sponsored content Today at 2:02 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 2:02 pm