JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Kenalan Diri

    Share

    hasyim1987
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 40
    Age : 29
    Location : Subang Jaya
    JGR : 150
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Kenalan Diri

    Post by hasyim1987 on Wed 23 Jul 2008, 6:32 pm

    Selama Abang dan kakak yang saya belum dikenali dan saya mahu kenal korang maka saya nak kenal diri saya dahulu.

    Nick : Hasyim1987
    Jantina : Lelaki (male)
    Umur : 21
    Status : Orang Bujang (single Player)
    Hobi : Music, Games, Belajar Adobe
    Perangai : Malas
    Kerja/Belajar : Tiada Kerja...

    maka bolehkah saya kenali dengan orang orang gempaq disini ? thanks! hai

    Disturbance
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 130
    Age : 25
    Location : Sepang, Selangor
    Referral : adiex
    JGR : 750
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-25

    Re: Kenalan Diri

    Post by Disturbance on Wed 23 Jul 2008, 8:17 pm

    hasyim1987 wrote:Selama Abang dan kakak yang saya belum dikenali dan saya mahu kenal korang maka saya nak kenal diri saya dahulu.

    Nick : Hasyim1987
    Jantina : Lelaki (male)
    Umur : 21
    Status : Orang Bujang (single Player)
    Hobi : Music, Games, Belajar Adobe
    Perangai : Malas
    Kerja/Belajar : Tiada Kerja...

    maka bolehkah saya kenali dengan orang orang gempaq disini ? thanks! hai

    hohoho.. hasyim.. aktif2 kan la diri anda disini razz

    p/s : xde referral ke ? promote le name aku . ahah

    EDIT : Memperolehi JGR200 kerana membawa masuk hasyim senyumm

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Kenalan Diri

    Post by blackrose on Wed 23 Jul 2008, 8:36 pm

    hasyim1987 wrote:Selama Abang dan kakak yang saya belum dikenali dan saya mahu kenal korang maka saya nak kenal diri saya dahulu.

    Nick : Hasyim1987
    Jantina : Lelaki (male)
    Umur : 21
    Status : Orang Bujang (single Player)
    Hobi : Music, Games, Belajar Adobe
    Perangai : Malas
    Kerja/Belajar : Tiada Kerja...

    maka bolehkah saya kenali dengan orang orang gempaq disini ? thanks! hai
    hai hashim...
    selamat datang ke JG haha
    rajinČlah ke sini dan posting ye senyumm
    selamat bergempaq..dan sudiČlah berkongsi pengalaman dan pengetahuan di sini.. haha

    jgn seganČ buat macam umah sendiri senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Kenalan Diri

    Post by ifilasaila on Wed 23 Jul 2008, 8:56 pm

    mungkin kakrose boleh tmbh dlm template pengenalan diri tu
    Bagaimana Tahu Ttg Forum JG ini : .................
    Mgkin ada yg search dlm internet,mgkn scra kebetulan dan mungkin kwn yg promote, jd kita mntk dia ltk referral skli. buleh le kwn tu dpt JGR point sket.. betul x !?? betooollll (mcm iklan dutch lady waktu kecik2 dulu)

    p.s. kalau bg cdgn bernas blh dpt JGR x ?? huuhuuuu...

    EDIT : Memperolehi JGR10 kerana memberi idea yg bagus senyumm

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Kenalan Diri

    Post by blackrose on Wed 23 Jul 2008, 9:02 pm

    ifilasaila wrote:mungkin kakrose boleh tmbh dlm template pengenalan diri tu
    Bagaimana Tahu Ttg Forum JG ini : .................
    Mgkin ada yg search dlm internet,mgkn scra kebetulan dan mungkin kwn yg promote, jd kita mntk dia ltk referral skli. buleh le kwn tu dpt JGR point sket.. betul x !?? betooollll (mcm iklan dutch lady waktu kecik2 dulu)

    p.s. kalau bg cdgn bernas blh dpt JGR x ?? huuhuuuu...
    hehehe...lupa nak letak haha
    nahlah...saye bagi JGR saguhati haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Kenalan Diri

    Post by Adiex on Thu 24 Jul 2008, 1:47 am

    hasyim1987 wrote:Selama Abang dan kakak yang saya belum dikenali dan saya mahu kenal korang maka saya nak kenal diri saya dahulu.

    Nick : Hasyim1987
    Jantina : Lelaki (male)
    Umur : 21
    Status : Orang Bujang (single Player)
    Hobi : Music, Games, Belajar Adobe
    Perangai : Malas
    Kerja/Belajar : Tiada Kerja...

    maka bolehkah saya kenali dengan orang orang gempaq disini ? thanks! hai
    eh ni REDhisyam1987 dari game DOA ke? welcome senyumm

    Bahulu Manis
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 567
    Age : 28
    Location : Pengkalan Chepa, Kelantan
    JGR : 1110
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-18

    Re: Kenalan Diri

    Post by Bahulu Manis on Thu 24 Jul 2008, 5:04 am

    welcome bro hashim...
    aktif2 kn la diri anda kat jomgempaq ni er...
    bro ni kaki game online kan...?


    _________________

    http://www.bahulumanis.blogspot.com
    Dapat gak tambah satu post lagi arini

    hasyim1987
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 40
    Age : 29
    Location : Subang Jaya
    JGR : 150
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Kenalan Diri

    Post by hasyim1987 on Thu 24 Jul 2008, 9:39 am

    terima kasih abang dan kakak!, saya akan aktif di JG menajadi gempak (boleh ke?) hehe... erm. ya saya kaki game ask me if anything for games. i will give you information for you... hai

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Kenalan Diri

    Post by Adiex on Sat 26 Jul 2008, 1:49 am

    hmm, naseb baek ade ruangan games kat forum ni.. kalo sudi ko rerajin ler post kat situ ye haha bagos

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Kenalan Diri

    Post by yantie on Sat 26 Jul 2008, 2:30 am

    hasyim1987 wrote:Selama Abang dan kakak yang saya belum dikenali dan saya mahu kenal korang maka saya nak kenal diri saya dahulu.

    Nick : Hasyim1987
    Jantina : Lelaki (male)
    Umur : 21
    Status : Orang Bujang (single Player)
    Hobi : Music, Games, Belajar Adobe
    Perangai : Malas
    Kerja/Belajar : Tiada Kerja...

    maka bolehkah saya kenali dengan orang orang gempaq disini ? thanks! hai
    Assalamualaikum
    hai Selamat datang ke JG dan Selamat Bergempaq di sini. Tukarkan perangai Malas kepada Rajin untuk berposting di sini. senyumm

    hmm Tiada kerja ya? Kalau macam tu cuba2lah intai peluang pekerjaan kat sini dan sibukkan diri dgn kitorang kat JG ni.

    Selamat Bergempaq ya. senyumm senyumm senyumm senyumm senyumm senyumm senyumm


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    spawn
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 43
    Age : 42
    Location : kuantan pahang
    JGR : 250
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-19

    Re: Kenalan Diri

    Post by spawn on Sat 26 Jul 2008, 2:38 am

    Salam bersalaman.....
    Selamat datang.....
    Moga dibukakan hati dan minda.....

    Suka main game aper ye... PS2 ke online....

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Kenalan Diri

    Post by iris87 on Sat 26 Jul 2008, 1:42 pm

    salam..hai hashim..abg2 n kakak2 je ker ko tego..heheheh..selamat dtg..jom kite wat gempaq..heeeeee good

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Kenalan Diri

    Post by reez80 on Tue 16 Sep 2008, 2:44 pm

    Assalamualaikum....

    salam perkenalan dari aku...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Kenalan Diri

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:45 pm

    selamat datang ke JG, hasyim............

    Sponsored content

    Re: Kenalan Diri

    Post by Sponsored content Today at 5:48 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:48 am