JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    saya ingin memeperluaskan blog saya

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    saya ingin memeperluaskan blog saya

    Post by ajidss on Mon 21 Jul 2008, 10:51 pm

    asalmualaikum dan salam sejahtera...

    saya ingin mencapaikan matlamat saya dengan memperluaskan marketing terhadap blog saya..dan saya ingin mengambil inisiatif untuk menukarkan-nukarkan link terhadap blog saya degan blog rakan yang lain...

    ape yang speselnya blog saya jika anda tukar??
    1)anda akan dapat market juga kerana saya akan letakan link anda di blog saya dengan tajuk diatas sebagai rakan niaga.
    2)saya akan mengadakan 2 contest yang hadiahnya lumayan untuk menarik orang ramai.
    3)blog saya juga telah diterima oleh adds to real untuk besarkan market blog saya lagi

    p/s:saya harap anda berminat..penukaran link akan berlaku start dari sekarang hingga pertandingan bermula.

    pertandingan akan berlangsung pada jam 12 malam 25/7/2008 di blog saya (jumaat malam sabtu)..

    p/s:cepat-cepat..... senyumm

    Bahulu Manis
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 567
    Age : 28
    Location : Pengkalan Chepa, Kelantan
    JGR : 1110
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-18

    Re: saya ingin memeperluaskan blog saya

    Post by Bahulu Manis on Mon 21 Jul 2008, 11:08 pm

    pertandingan pe bro ajidss...?


    _________________

    http://www.bahulumanis.blogspot.com
    Dapat gak tambah satu post lagi arini

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: saya ingin memeperluaskan blog saya

    Post by ajidss on Tue 22 Jul 2008, 12:30 pm

    relax..pertandingan nanti saya akn beritahu di blog saya..sekarang saya hanya ingin menukarkan penukaran link...saje...

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: saya ingin memeperluaskan blog saya

    Post by sara on Fri 01 Aug 2008, 9:00 pm

    ajidss jom tukar link..saya dah add u kat blog saya..letak jg link saya ye..hehe

    blog u cam wordpress jer..ni belajar kat zul ke..
    boleh tak ajar sikit camner buat read more tu..dah try buat tak jadi..blogspot tak ada sediakan cam wordpress..


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: saya ingin memeperluaskan blog saya

    Post by ajidss on Sat 23 Aug 2008, 3:41 pm

    sara wrote:ajidss jom tukar link..saya dah add u kat blog saya..letak jg link saya ye..hehe

    blog u cam wordpress jer..ni belajar kat zul ke..
    boleh tak ajar sikit camner buat read more tu..dah try buat tak jadi..blogspot tak ada sediakan cam wordpress..

    belajar dari zul???mane ade..expert sendiri la...oh dah letak ke???mane link yang nak letak dekat blog saya?takkan tiga-tiga nak letak kot??? hmm

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: saya ingin memeperluaskan blog saya

    Post by sara on Sat 23 Aug 2008, 3:46 pm

    letak link blog apa apa aje...kalau ajidss nak letak ketiga tiganya boleh juga hehehe


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    Sponsored content

    Re: saya ingin memeperluaskan blog saya

    Post by Sponsored content Today at 8:43 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 8:43 pm