JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Share

    kamil023
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 24
    Age : 30
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-21

    Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by kamil023 on Mon 21 Jul 2008, 1:55 pm

    Salam hormat, saya separa pakar dalam:
    1. membina blog
    2. membina website
    3. membuat jualan secara online
    4. memberi idea

    Setengah Pakar dalam:
    1. (was) main pingpong
    2. cmm skill
    3. pro. comm. skill
    4. recitation quran
    5. teaching quran
    6. handling halaqah aka usrah aka smart group aka quranic circle and etc

    But, all of the above is balanced by my weaknesses.
    Selamat berkenalan

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by blackrose on Mon 21 Jul 2008, 2:07 pm

    Hai kamil...
    selamat datang ke JG...selamat bergempaq

    kenapa bnyk sangat separa dan setengah?
    bila nak fullnya? haha hehehe

    rajinlah posting di sini ye senyumm
    salam perkenalan haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by iris87 on Mon 21 Jul 2008, 2:10 pm

    salam..selamatt dtg..jom wat gempaq..wah bnyk tol kemahiran erk..pasni ley la ajr..hee

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by yantie on Mon 21 Jul 2008, 2:30 pm

    blackrose wrote:Hai kamil...
    selamat datang ke JG...selamat bergempaq

    kenapa bnyk sangat separa dan setengah?
    bila nak fullnya? haha hehehe

    rajinlah posting di sini ye senyumm
    salam perkenalan haha
    Ha ah lah........ apasal banyak yg separa dan setengah ni?

    Rose, Iris & semua geng......... Jom kita pakat buli dia, sebab dia pernah buli saya kat WC tau........ hehe


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    kamil023
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 24
    Age : 30
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-21

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by kamil023 on Mon 21 Jul 2008, 3:09 pm

    eceh, buli la, tak takut.isteri saya tau karate tau!

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by blackrose on Mon 21 Jul 2008, 4:44 pm

    yantie wrote:
    Ha ah lah........ apasal banyak yg separa dan setengah ni?

    Rose, Iris & semua geng......... Jom kita pakat buli dia, sebab dia pernah buli saya kat WC tau........ hehe
    hahahah...tu lah haha
    nak buli camne ek?
    suruh kamil buat air ngan nasi kerabulah haha hehehe

    *** BTW yantie...kamil ni pon yantie yg bawa ke? haha ataupun coper? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by yantie on Mon 21 Jul 2008, 5:20 pm

    blackrose wrote:
    yantie wrote:
    Ha ah lah........ apasal banyak yg separa dan setengah ni?

    Rose, Iris & semua geng......... Jom kita pakat buli dia, sebab dia pernah buli saya kat WC tau........ hehe
    hahahah...tu lah haha
    nak buli camne ek?
    suruh kamil buat air ngan nasi kerabulah haha hehehe

    *** BTW yantie...kamil ni pon yantie yg bawa ke? haha ataupun coper? haha
    Hmmm... macam mana nak buli yek? Takde idea lagi ni........... camno nak buat air dgn nasi kerabu tu..... boleh gak try..... wakaka

    ***Rose, inilah orangnya yg nak saya jadikan mentor utk sesi pembelajaran online di thread saya di sini Berkali2 kena jemput baru datang ke sini. Ini pun baru semalam saya perasan kat BJ sebab kat WC dia guna nama lain.

    EDIT : Memperolehi JGR200 kerana membawa masuk kamil senyumm


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by blackrose on Mon 21 Jul 2008, 5:27 pm

    yantie wrote:
    Hmmm... macam mana nak buli yek? Takde idea lagi ni........... camno nak buat air dgn nasi kerabu tu..... boleh gak try..... wakaka
    takpe...kita suruh je kamil yg buatkan...
    kita tukang makan jek haha


    yantie wrote:
    ***Rose, inilah orangnya yg nak saya jadikan mentor utk sesi pembelajaran online di thread saya di sini Berkali2 kena jemput baru datang ke sini. Ini pun baru semalam saya perasan kat BJ sebab kat WC dia guna nama lain.
    owh..ini orgnya...lama baru muncul haha heheh
    benarkah apa yg dikatakan yantie kamil?
    yantie yg bawa awak ke sini ye? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by yantie on Mon 21 Jul 2008, 6:10 pm

    Dlm sibuk2 dan dlm keadaan yg masih lagi tension ni. Saya dapat jugak idea tadi..... Hmmm.... kalau kat WC dia buli saya sebab bukak thread baru. Apakata kat JG ni kita buli dia suruh dia buat sekurang2nya satu post di setiap thread yg ada di JG ni. Macam mana? Kamil, adakah awak berani menyahut cabaran ini?

    Kita bagi dia masa 24 jam. Kalau tak cukup, kita kurangkan ke 12 jam dari sekarang. wakaka

    Post yg di buat hendaklah post yg berkualiti dan jangan merapu tak tentu pasal. hehe Dalam erti kata lain post yg diselitkan dengan ilmu yg berguna. senyumm


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by blackrose on Mon 21 Jul 2008, 7:44 pm

    yantie wrote:Dlm sibuk2 dan dlm keadaan yg masih lagi tension ni. Saya dapat jugak idea tadi..... Hmmm.... kalau kat WC dia buli saya sebab bukak thread baru. Apakata kat JG ni kita buli dia suruh dia buat sekurang2nya satu post di setiap thread yg ada di JG ni. Macam mana? Kamil, adakah awak berani menyahut cabaran ini?

    Kita bagi dia masa 24 jam. Kalau tak cukup, kita kurangkan ke 12 jam dari sekarang. wakaka

    Post yg di buat hendaklah post yg berkualiti dan jangan merapu tak tentu pasal. hehe Dalam erti kata lain post yg diselitkan dengan ilmu yg berguna. senyumm
    wah yantie...
    balas dendam ke? haha
    kesian pulak si kamil..kang dia merajuk tak nak join sini lg kang haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    kamil023
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 24
    Age : 30
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-21

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by kamil023 on Mon 21 Jul 2008, 9:16 pm

    huhu ! Ha ah, saya kesian kat yantie ni, dah byk kali ajak saya, siap hantar bonzer tuuu..
    Erm, saya ni tak lah hebat sgt, sikit2 je.
    Erm, btw JG ni good, cuma loading front page tu selow lah, admin leh tak buat sesuatu?

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by Adiex on Mon 21 Jul 2008, 9:23 pm

    selamat datang kamil senyumm

    Bahulu Manis
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 567
    Age : 28
    Location : Pengkalan Chepa, Kelantan
    JGR : 1110
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-18

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by Bahulu Manis on Mon 21 Jul 2008, 11:16 pm

    welcome bro kamil


    _________________

    http://www.bahulumanis.blogspot.com
    Dapat gak tambah satu post lagi arini

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by reez80 on Tue 16 Sep 2008, 2:54 pm

    Assalamualaikum....

    salam perkenalan dari aku...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:41 pm

    selamat datang ke JG, kamil..........enjoy..........

    Sponsored content

    Re: Salam Taaruf dr www.rajakamil.com

    Post by Sponsored content Today at 10:22 am


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 10:22 am