JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Share

    Poll

    Apa yang korang suka buat kat internet??

    [ 3 ]
    21% [21%] 
    [ 2 ]
    14% [14%] 
    [ 1 ]
    7% [7%] 
    [ 4 ]
    29% [29%] 
    [ 1 ]
    7% [7%] 
    [ 3 ]
    21% [21%] 

    Total Votes: 14

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 12:07 pm

    tapi kalo aku amik stimik........bukan aku leh bawak kalo naik heli...naik bot......panjat pokok........

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 12:08 pm

    snang pkai lar stimik dan bb

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:49 pm

    rasdin17 wrote:snang pkai lar stimik dan bb
    tapi kalau out stesen memang susah nak on9...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 10:29 pm

    skang nih time aku suka berporum.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:39 am

    aku suka melayan telatah forumer...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:40 am

    layan saper paling best arr?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:41 am

    kalau wrote:layan saper paling best arr?
    layan macam2 orang.. sana sini sinun.. kkekekeee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:42 am

    nyakat org pun best gak.........ekekekek......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:43 am

    kalau wrote:nyakat org pun best gak.........ekekekek......
    tu yang paling best tu...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:58 am

    nak sakat saper pas ni arr?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Fri 26 Sep 2008, 12:46 am

    aku suka melayari web page dah blog tertentu...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 12:56 am

    aku baru jer godek internet pasal lobotomy............hehehe.......best gak internet nih........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Fri 26 Sep 2008, 3:29 am

    aku ada blog.. tapi sekarang lama tak updates.. pasnie aku nak updates blog aku tu...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 3:52 am

    aku nak blaja wat blog lak........

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by rasdin17 on Fri 26 Sep 2008, 1:15 pm

    kalau wrote:aku nak blaja wat blog lak........

    aku pun nak blaja gak. mana bagus wordpress or blogspot or?

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by lady pink on Fri 26 Sep 2008, 3:36 pm

    aku lama tak updated blog aku...ades

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by rasdin17 on Fri 26 Sep 2008, 3:38 pm

    korang nie seme rajin n pandai wat blog. Slalu surf internet tgk latest news

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by lady pink on Fri 26 Sep 2008, 5:03 pm

    tak la rajin,skali skala je updated blog tu..kadang2 sebulan aku tak jenguk blog aku tu....

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 10:12 pm

    slalu main tenet ni pasal nak update blog.. tp skang 2 kali seminggu jer.. itu pun kalau ada kesempatan.. hmm.. xde idea plak nak update.. haha

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 10:13 pm

    tunggu aku belajar wat blog lak nih.........

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 10:26 pm

    mulakan simple2 jer... pastu godek2 je internet tu.. banyak tutorial cara2 nak buat blog.. razz

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 10:53 pm

    ye lah........newbie dlm dunia internet nih..........katakan.......

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 10:57 pm

    masih belum terlambat untuk belajar kan? :)

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 10:58 pm

    yep, tue memang betul......tapi dah tetua cam aku nih........ada lambat sket arr..............

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 11:01 pm

    x la tua mana tu.. masih sempat lagi.. aku dulu pun tak tau ngat blog2 nih..sendiri godek2 internet.. buat sendiri.. kawan2 aku lelain pun lambat mulakan blog nih.. rasanya aku lg cepat dr diorg.. hehe.. even ada yg tak reti2 nak blog pun ada tau.. so tak heran la.. :)

    Sponsored content

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by Sponsored content Today at 12:58 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 12:58 pm