JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Share

    Poll

    Apa yang korang suka buat kat internet??

    [ 3 ]
    21% [21%] 
    [ 2 ]
    14% [14%] 
    [ 1 ]
    7% [7%] 
    [ 4 ]
    29% [29%] 
    [ 1 ]
    7% [7%] 
    [ 3 ]
    21% [21%] 

    Total Votes: 14

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by blackrose on Fri 29 Aug 2008, 3:29 pm

    hahahahah haha
    adik ijak mmg best...lawak haha

    abang dia pulak selalu jek terkena ngan adik dia wakaka


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by mebenk2u on Sat 30 Aug 2008, 12:24 am

    masa masih belajar dulu..internet ni selalu menjadi source copypaste..markah assignment pun jadi hebat2 belaka.. hehe


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Wed 17 Sep 2008, 6:32 am

    aku paling suka mendonlod lagu, berforum, dan mencari info yang berguna untuk menjadi panduan kat aku.... haha haha

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by spatt on Wed 17 Sep 2008, 7:02 am

    reez80 wrote:aku paling suka mendonlod lagu, berforum, dan mencari info yang berguna untuk menjadi panduan kat aku.... haha haha

    sblm ni brforum ktne bro? hmm

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Wed 17 Sep 2008, 11:04 pm

    takde internet, aku rasa tak best berapa lengkap idup aku nie...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by mebenk2u on Thu 18 Sep 2008, 1:56 am

    lagi satu nie..nak share pics kat blogspot...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 6:30 am

    mebenk2u wrote:lagi satu nie..nak share pics kat blogspot...

    ape blognye?

    p/s - aku da tau da meben xnk kasik punyer... haha

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 10:20 pm

    satu lagi menda yang aku suka.. leh carik info2 yang berguna untuk kehidupan...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 10:41 pm

    carik bende kat yu tiub..ngan wikipedia....best......

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 10:42 pm

    wikipedia mmg kegemaran aku...aku ske bce psl team bola sepak...

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 11:44 pm

    spatt wrote:wikipedia mmg kegemaran aku...aku ske bce psl team bola sepak...

    ko sokong team apa... emmang salah sati yang aku suka pasal internet.. cerita bola memang up to date... aku pun dok melayan gak citer bola nie...

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 11:44 pm

    kalo epl, aku sokong spurs...n aku minat barcelona gk.. haha

    ko sokong ape?

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 11:46 pm

    aku tak minta sukan.......kat tenet aku carik pasal keta jer.....

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 11:49 pm

    kalau wrote:aku tak minta sukan.......kat tenet aku carik pasal keta jer.....

    kalau ada, nanti ko updatekan tentang trobleshoot keta... macam mana nak repair sendiri.. terutamanya keta mesia nie...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:00 am

    reez80 wrote:
    kalau wrote:aku tak minta sukan.......kat tenet aku carik pasal keta jer.....

    kalau ada, nanti ko updatekan tentang trobleshoot keta... macam mana nak repair sendiri.. terutamanya keta mesia nie...

    wokeh..nanti aku usahakan kalo ader masalah tue.........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:04 am

    kalau wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:aku tak minta sukan.......kat tenet aku carik pasal keta jer.....

    kalau ada, nanti ko updatekan tentang trobleshoot keta... macam mana nak repair sendiri.. terutamanya keta mesia nie...

    wokeh..nanti aku usahakan kalo ader masalah tue.........

    semalam dah sembang hal keta... kalau malam nie sambung, sampai pagi tak abis nie....

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:13 am

    tunggu aku carik bahan wat ko......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:20 am

    kalau wrote:tunggu aku carik bahan wat ko......

    nanti la bubuh... wat thread baru aje...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:22 am

    ok.....ko buka, aku isi.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:30 am

    kalau wrote:ok.....ko buka, aku isi.......
    nanti lok.. sabar pok... ku maseh mengkaji lagi...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by mebenk2u on Fri 19 Sep 2008, 1:15 am

    spatt wrote:
    mebenk2u wrote:lagi satu nie..nak share pics kat blogspot...

    ape blognye?

    p/s - aku da tau da meben xnk kasik punyer... haha

    sowilah spatt..blog prebet..kahas untuk family n close friends.. senyum


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 1:52 am

    blogging adalah satu lagi menda yang aku minat tapi maseh dalam pembikinan... penat woo.. aku bukan suka mengarang sangat....

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by mebenk2u on Fri 19 Sep 2008, 1:53 am

    aku pun..sebab tu kat blog aku tulisannya pendek2 sahaja..setakat nak menerangkan pasal gambo2 tu..setakat ni sumer visitors aku happy...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 2:00 am

    mebenk2u wrote:aku pun..sebab tu kat blog aku tulisannya pendek2 sahaja..setakat nak menerangkan pasal gambo2 tu..setakat ni sumer visitors aku happy...

    tak siap lagi blog aku.. bab karangan nie yang aku ada letih sket.. gambo senang.... masuk fotopages pun boleh bro...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by mebenk2u on Fri 19 Sep 2008, 2:12 am

    ko nak wat blog aper? pssst..jangan blog politik ek..kang tak pasal2 ISA...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    Sponsored content

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by Sponsored content Today at 8:42 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 8:42 pm