JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Share

    Poll

    Apa yang korang suka buat kat internet??

    [ 3 ]
    21% [21%] 
    [ 2 ]
    14% [14%] 
    [ 1 ]
    7% [7%] 
    [ 4 ]
    29% [29%] 
    [ 1 ]
    7% [7%] 
    [ 3 ]
    21% [21%] 

    Total Votes: 14

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 11:02 pm

    tue la.......tunggu aku balik kampung, mintak adik aku ajar kan nanti tue.......kalo dah ader, aku sound........

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 11:05 pm

    oyet... all the best.. :) hee.. senyumm

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 11:06 pm

    err..........apa lagi yg best kat internet arr?

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 11:09 pm

    kalau aku sker tengok2 barang shopping online jer.. ppuan la kan.. hiihihihi~ lelain tu kalau nak tengok wayang.. booking online.. cari resepi.. nak blajar wat duit dr internet pun ada cam letak adsense, nuffnang.. tp aku x pandai lagi bab2 tu.. tengah bertatih2 lagi la.. haha

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 11:15 pm

    azaleadz wrote:kalau aku sker tengok2 barang shopping online jer.. ppuan la kan.. hiihihihi~ lelain tu kalau nak tengok wayang.. booking online.. cari resepi.. nak blajar wat duit dr internet pun ada cam letak adsense, nuffnang.. tp aku x pandai lagi bab2 tu.. tengah bertatih2 lagi la.. haha

    err.......naperkebende eksen tue?

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 11:18 pm

    google adsense tu salah satu cara pengiklanan di internet sambil menjana wang.. ada macam2 cara.. tp aku pun x reti bagai.. hahah

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 11:44 pm

    azaleadz wrote:google adsense tu salah satu cara pengiklanan di internet sambil menjana wang.. ada macam2 cara.. tp aku pun x reti bagai.. hahah

    oooo.......cam tue ker? kalo gitue time aku wat blog aku tue, boley la tepek eksen tue nanti yek? tapi, camner dier nak kasi kiter wit?

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by rasdin17 on Sat 27 Sep 2008, 1:07 pm

    dia akan tolong calculate. Pastu dia akan anta cek. aku pun tahu terang tapi xreti gak affraid

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by azaleadz on Sat 27 Sep 2008, 2:36 pm

    yeap tul tu din.. tp kene blog yang berkaitan .. camne tah nak citer pun tak reti.. hahah.. search sendiri la. tak pun tanya yg pakar nanti.. heee.. razz

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Sat 27 Sep 2008, 5:33 pm

    aku nak mencuba sesuatu yang baru dalam internet pasnie...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by mebenk2u on Fri 10 Oct 2008, 2:42 am

    reez80 wrote:aku nak mencuba sesuatu yang baru dalam internet pasnie...

    apa yg baru? share lah..kita pon nak tahu..mana tau buleh join venture.. duit duit duit shocked


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Tue 14 Oct 2008, 2:55 am

    aku suka cari info pasal politik dunia...

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by reez80 on Wed 15 Oct 2008, 4:03 am

    aku suka menyakat member2 aku dalam forum2 yang aku join.. hehhehe

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by mebenk2u on Wed 15 Oct 2008, 11:48 am

    aku selalu layan YM...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by rasdin17 on Wed 15 Oct 2008, 4:41 pm

    slalu baca berita n guna internet banking

    widuri
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 85
    Age : 33
    Location : rumah mama
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-20

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by widuri on Wed 22 Oct 2008, 11:21 am

    hee wid suke download lagu...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by rasdin17 on Wed 22 Oct 2008, 4:10 pm

    widuri wrote:hee wid suke download lagu...

    wid download kat website mana?

    Sponsored content

    info Re: Dalam internet ini korang suka buat ape??

    Post by Sponsored content Today at 8:13 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:13 am